Δίκη Τοπαλούδη: Η κίνηση του πατέρα της προς τους γονείς των κατηγορούμενων που «ραγίζει» καρδιές!

Ξάφνιασε τους πάντες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δίκη Τοπαλούδη: Η κίνηση του πατέρα της προς τους γονείς των κατηγορούμενων που «ραγίζει» καρδιές!

Η κίνηση που έκανε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στην δίκη για τον θάνατο της κόρης του, προς τους γονείς των κατηγορούμενων «ραγίζει» καρδιές!

Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Λίγο πριν την αναχώρηση της οικογένειας για το Διδυμότειχο, ο πατέρας της μίλησε στο OPEN και τα όσα είπε συγκλονίζουν.

Όπως αποκάλυψε έδωσε το χέρι του στους γονείς των κατηγορουμένων. «Πρώτος πήγα και τους έδωσα το χέρι μου και λέω "είστε και εσείς γονείς. Μακάρι να γνωριζόμασταν με άλλες συνθήκες. Μακάρι να ζωντάνευε ξανά το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτήν την κατάσταση"».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλούδη η μητέρα του Ροδίτη κατηγορούμενου ψέλλισε «συγγνώμη».

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα που έκαναν ο,τι έκαναν στην κόρη μου», ανέφερε επίσης ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και για τη δίκη σημείωσε: «Συκοφαντίες και ψέματα ότι υπήρξε συναίνεση ερωτική. Αφού υπήρξε συναίνεση ερωτική γιατί την σκότωσαν με τέτοιο τρόπο;».

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αναφέρθηκε επίσης στη Μάγδας Φύσσα σημειώνοντας: «Σαν μάνα που έχασε με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο το παιδί της είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που ήρθε να μας συμπαρασταθεί».

Δείτε τον πατέρα να μιλάει στο Open στο 41:30:

enikos.gr

Δείτε επίσης τι συμβαίνει με το Ροδίτη κατηγορούμενο!

Υπόθεση Ελένης Τοπαλούδη: Η μητέρα της κατέρρευσε στην αγκαλιά της μητέρας του Παύλου Φύσσα!

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκεται στο δικαστήριο αυτήν την ώρα για την υπόθεση της κόρης της και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προκαλούν σοκ! Η ίδια κατέρρευσε στην αγκαλιά της μητέρας του Παύλου Φύσσα!

Μπορεί να μην γνωρίζονται, αλλά σίγουρα η μία μπορεί να καταλάβει τον πόνο της άλλης. Ο λόγος για την μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη και την Μάγδα Φύσσα που ο γιος της, Παύλος επίσης δολοφονήθηκε το 2013.

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν καθώς ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο. Εκεί από νωρίς βρέθηκε η μητέρα του άτυχου μουσικού, Μάγδα Φύσσα η οποία ξέρει καλά της δικαστικές αίθουσες προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Φύσσας είχε πέσει νεκρός μετά από μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δικαστήριο Ελένη Τοπαλούδη μητέρα Παύλος Φύσσας

Ελένη Τοπαλούδη μητέρα Παύλου Φύσσα

μητέρα Ελένης Τοπαλούδη

Πηγή: iefimerida.gr