Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Κουνέβα: «Όταν το βιτριόλι μπήκε στο σώμα μου...» - Σοκάρει με την εμπειρία της από την επίθεση

Συγκλονιστικά λόγια

Κωνσταντίνα Κουνέβα: «Όταν το βιτριόλι μπήκε στο σώμα μου...» - Σοκάρει με την εμπειρία της από την επίθεση
Ενημέρωση 21.05.2020 19:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κωνσταντίνα Κουνέβα ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Live News και σόκαρε με τις δηλώσεις της, περιγράφοντας την εμπειρία της από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι πριν από αρκετά χρόνια, και το πώς αισθάνθηκε όταν το οξύ μπήκε μέσα της.

Η χθεσινή επίθεση που δέχθηκε η άτυχη 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα, δεν ήταν η πρώτη που σημειώθηκε στη χώρα μας. Η Κωσταντίνα Κουνέβα έπεσε επίσης θύμα μία αντίστοιχης επίθεσης το 2008.

Η ίδια, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Live News και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την ημέρα εκείνη αλλά και για το πώς αντιμετώπισε την είδηση που έμαθε χθες για την 34χρονη. Η Κωνσταντίνα Κουνέβα ήταν ένα από τα θύματα επίθεσης με οξύ. Διαβάστε εδώ μερικές από τις ιστορίες που σόκαραν το πανελλήνιο.

Αυτή ήταν η σοκαριστική εμπειρία της Κωνσταντίνας Κουνέβα από την επίθεση με βιτριόλι

«Θυμήθηκα πόσο γρήγορα χάνεται η φωνή, πόσο γρήγορα χανόταν η όραση, και πόσο γρήγορα έλιωσε το μπουφάν, τα ρούχα πάνω μου και κάηκε το δέρμα μου. Δεν πήρε ούτε πέντε λεπτά. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Όταν με είδαν οι νοσηλευτές από το ΕΚΑΒ, όταν ήρθαν, άρχισαν να τρέμουν και δεν ήξεραν πώς να με πιάσουν. Πώς να μου βάλουν τα φάρμακα ενδοφλέβια για να με βοηθήσουν», θυμήθηκε η κ. Κούνεβα, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε το 2008.

«Σηκώθηκε αυτός που ήταν μπροστά μου, και ήρθε κοντά στο πρόσωπό μου και ξαφνιάστηκα. Και εκείνη τη στιγμή έριξε το βιτριόλι. Δεν χρειάστηκε να επέμβει ο δεύτερος. Ήταν κάπου εκεί και παρακολουθούσε. Μετά εξαφανίστηκαν, αμέσως. Το βιτριόλι μπήκε στο στόμα μου, ήταν ανοιχτό επειδή ξαφνιάστηκα. Πιστεύω και με την Ιωάννα το ίδιο έχει γίνει, γιατί θα ξαφνιάστηκε η κοπέλα, όπως και εγώ», πρόσθεσε η ίδια.

«Μόνο από τις αναθυμιάσεις στα πνευμόνια και τον οισοφάγο, κάηκαν οι φωνητικές μου χορδές, τα πνευμόνια, ο οισοφάγος. Περίπου το μισό βάρος από το κεφάλι μου είχε καεί», σημείωσε η ίδια συγκλονίζοντας με την περιγραφή της.

«Έντεκα χρόνια μετά στην εμφάνισή μου έχει γίνει ένα πολύ πετυχημένο έργο. Και μέσα μου, έγινε καταπληκτικό έργο. Απλά, το να ζεις με αυτό είναι μεγάλος αγώνας. Έχω κάνει πάνω από 30 χειρουργεία, και ακόμα έχω μπροστά μου», πρόσθεσε.

«Είναι εγκληματική δράση. Αυτό είναι σίγουρο. Και είναι ένα χημικό όπλο. Δεν μπορούμε να το εξετάζουμε με άλλους τρόπους. Για αυτό το χημικό όπλο, όμως, που το δημιουργούν μόνοι τους άνθρωποι στα σπίτια τους, υπάρχει νόμος από το 2009 από την ΕΕ, και δεν τηρείται ακόμα στην Ελλάδα. Πρέπει αφού είναι νομοθέτημα της ΕΕ να το έχουμε υιοθετήσει», κατέληξε η κ. Κούνεβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλλιθέα: Εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Συγκλονιστικές καταθέσεις για την 34χρονη από την Καλλιθέα - «Μπήκε μέσα ουρλιάζοντας»

Share