Χίος: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό σε άνδρα

Δίνει μάχη για να σώσει το μάτι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χίος: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό σε άνδρα

Ακόμα μία σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σημειώθηκε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Χίο, όταν μία γυναίκα επιτέθηκε σε έναν άνδρα με τον οποίο διαπληκτίστηκε, αφού πρώτα του είχε κάψει το δίκυκλο.

Η δράστης είναι σεσημασμένη στην αστυνομία από μία επίθεση με αυγά που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αλλά και για απειλή κατά κοινωνικών λειτουργών με τη χρήση ψεύτικου όπλου.

Εξαιρετικά σοβαρό θεωρείται το έγκαυμα που έχει το θύμα στο μάτι του. Αμέσως μετά την επίθεση διακομίσθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι. Θυμίζουμε πως αντίστοιχη επίθεση με υγρό δέχθηκε πριν από λίγο καιρό και μία 25χρονη κοπέλα στην Αθήνα.

Η γυναίκα συνελήφθη τόσο για την ρίψη χημικού υγρού - αγνώστου μέχρι στιγμής ταυτότητας - αλλά και για τον εμπρησμό του οχήματος του θύματος.

Ένας χρόνος από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από το γραφείο της δουλειάς της. Η ίδια, μέσα από το Mega θέλησε να στείλει μήνυμα για τον Γολγοθά που ζει όλους αυτούς τους μήνες.

Η δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ την ίδια στιγμή, η Ιωάννα συνεχίζει τα χειρουργεία.

«Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.