Δολοφονία Άλκη: «Παρακολουθούσαν τα παιδιά» - "Κόλαφος" ο Αλέξης Κούγιας για τους κατηγορούμενους

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για καταδρομική επιχείρηση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δολοφονία Άλκη: «Παρακολουθούσαν τα παιδιά» -

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Αλέξης Κούγιας βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις οποίες μίλησε για τους κατηγορούμενους, οι οποίοι προφυλακίστηκαν, για τη δολοφονία του Άλκη και έκανε λόγο για κανονική εγκληματική οργάνωση.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τη δολοφονία του Άλκη

Όπως είπε, οι άλλοι δύο φίλοι του δολοφονημένου Άλκη τον εξουσιοδότησαν να πει ότι οι τρεις φίλοι πριν από τη δολοφονία βρίσκονταν στο λεγόμενο «πάρκο του Άρη»

«Είναι βέβαιοι ότι τους παρακολούθησαν, τους απομόνωσαν. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για καταδρομική επιχείρηση, τέλεια προσχεδιασμένη, με ανθρώπους που κρατούσαν τσίλιες για να μπορούν οι δολοφόνοι να κάνουν αυτό που έκαναν».

«Είχα βγει να κυνηγήσω Αρειανούς...»: Η απολογία του 23χρονου για τον φόνο του Άλκη

Μπορεί να δείχνει μετανιωμένος, αλλά η απολογία του παραμένει ανατριχιαστική, με τον 23χρονο πρώτο συλληφθέντα για τον φόνο του Άλκη Καμπανό να αναφέρεται στις λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης.

Ο 23χρονος στην απολογία του ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο όταν βγήκε από το αυτοκίνητο για να δει τι γινόταν στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να μπει αμέσως πάλι μέσα. Βέβαια, σε άλλο σημείο παραδέχεται ότι είχε βγει μαζί με άλλους στο κυνήγι για φιλάθλους του Άρη.

Κατά τα άλλα, άκρως αποκαλυπτικά για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, είναι τα όσα περιγράφει στην απολογία του ο νεαρός Αλβανός, που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη, από χούλιγκαν... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr