Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Η μητέρα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει»

«Ήθελε να την ψάξει ο σύζυγός της, αλλά εκείνος δεν το έκανε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Η μητέρα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει»

Το πρωί της Δευτέρας 21/3 το «Πρωινό» παρουσίασε την μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρίσκεται κοντά στους γονείς των 3 αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με την συγκεκριμένα μαρτυρία η μητέρα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, ακόμα και να φτάσει στο σημείο της αυτοχειρίας.

Μην ξεχναμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς έως και την Τετάρτη θα έχουν γίνει συλλήψεις των υπευθύνων για τον θάνατο των παιδιών.

Οι δηλώσεις του μάρτυρα για την υπόθεση της Πάτρας

«Σας κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πολύ σοβαρό», ανέφερε αρχικά.

«Λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, έγινε ένα περιστατικό. Η μητέρα της, είχε πει ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε δε, ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δεν τη βρήκαν και το παιδί, η Τζωρτζίνα δεν γνωρίζω που βρισκόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, δεν είδα ούτε τον πατέρα. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο», ανέφερε ο μάρτυρας και συνέχισε:

«Αυτό συνέβη 3 ή 4 ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δε ξέρω όμως σε ποιο. Βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της και ήθελε να τη ψάξει ο Μάνος. Ο Μάνος όμως δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί και πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό», στάθηκε ο άνθρωπος.

«Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Και στις 11 του μήνα να πάθει την πρώτη ανακοπή. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, μοιάζουν με σενάριο» δήλωσε το πρόσωπο στο Πρωινό.

Δέχεται απειλές η βασική μάρτυρας

Καθημερινές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οσο προχωρά και η διαδικασία των καταθέσεων, τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ακόμα πιο συνταρακτικά. Και αυτός είναι και ο λόγος που μία βασική μάρτυρας της υπόθεσης αντιμετωπίζει προβλήματα από το περιβάλλον της μητέρας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η ίδια η μάρτυρας, μιλάει για την εμμονή της μητέρας των κοριτσιών μετά από την παρουσία της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η μάρτυρας υποστηρίζει πως δέχεται τηλεφωνήματα ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, και πως πλέον ετοιμάζεται να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς η κατάσταση αυτή την έχει τρομοκρατήσει.

Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές, ήταν το τι ενόχλησε τόσο τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών. Είναι το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η βασική μάρτυρας αυτό που προκάλεσε την εμμονή της μητέρας ή τα όσα είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη; Η μάρτυρας, πάντως, αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα και την έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως η μητέρα των τριών κοριτσιών παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τα γραφόμενα για την υπόθεση της Πάτρας.