Τραγωδία Πάτρα: «Κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να επαναφέρουν την 9χρονη»

«Η ανάνηψη διήρκησε πενήντα πέντε ολόκληρα λεπτά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να επαναφέρουν την 9χρονη»

Το βράδυ της Παρασκευής 25/3 η Αγγελική Νικολούλη άφησε για άλλη μια φορά ραντεβού μαζί με τους αγαπημένους της τηλεθεατές στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα όπου το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μίλησε στην εκπομπή όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε το συγκλονιστικό περιστατικό με την υπεράνθρωπη προσπάθεια κατά τη διάρκεια ανάνηψης της 9χρονης.

Η ίδια ανέφερε πως: «Το πιο σημαντικό είναι το επεισόδιο της μικρής στο Καραμανδάνειο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μία ολιγωρία της μαμάς να τους ειδοποιήσει, παρότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο θάλαμο νοσηλείας του παιδιού. Το νοσοκομείο εφημέρευε εκείνη την ημέρα.

Ήταν μεγάλο σοκ για εκείνους. Οι προσπάθειες ήταν συνταρακτικές και μέχρι και σήμερα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι. Έπεσαν όλοι πάνω στο παιδί. Και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως η ανάνηψη διήρκησε πενήντα πέντε ολόκληρα λεπτά. Το παιδί είχε ήδη φύγει και οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να το επαναφέρουν».

Οι νέες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Τον απειλούσε ότι θα...» - Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη σχέση του ζευγαριού

Η υπόθεση στην Πάτρα μοιάζει με ένα κουβάρι που όσο ξετυλίγεται φέρνει στο φως αποκαλύψεις, οι οποίες σοκάρουν τόσο το κοινό όσο και τους ίδιους τους δημοσιογράφους, που καλούνται να τις επικοινωνούν. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ έκανε άλλη μια εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής 25/3 με σκοπό να έρθει λίγο πιο κοντά στην αλήθεια.

Νέος μάρτυρας μίλησε λοιπόν με την Αγγελική Νικολούλη, την οποία αποθέωσε το twitter, αναλύοντας τη δύσκολή σχέση του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο πατέρας είχε εξωσυζυγική σχέση για την οποία, θα εγκατέλειπε τη μάνα. Όπως είναι κατανοητό, η ένταση αυτή ανάμεσα τους έρχεται να αποδείξει έναν από τους λόγους που πιθανόν η γυναίκα εφάρμοζε εκδικητικές συμπεριφορές.

«Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Εκείνος αποφάσισε να το πει στη γυναίκα του ότι θα χωρίσουν όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του».

«Σύμφωνα με τη νεαρή φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…» υποστήριξε.

,