Τραγωδία Πάτρα: Η αποκάλυψη για το άρθρο που η Ρούλα είχε ζητήσει να κατέβει

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η αποκάλυψη για το άρθρο που η Ρούλα είχε ζητήσει να κατέβει

Η Κωνσταντίνα Ντουντούμη, συντάκτρια του infokids.gr, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν η ίδια είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα ένα άρθρο που περιέγραφε την κατάσταση υγείας της Τζωρτζίνας και η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα θα απολογηθεί, της ζήτησε αμέσως να κατέβει.

Η αποκάλυψη του άρθρου για την Τζωρτζίνα που η Ρούλα είχε ζητήσει να κατέβει

«Είχαμε αναδείξει το θέμα της Μαλένας αλλά και της Ίριδας. Και για το πόσο τραγική ήταν η ιστορία και αυτό που έχει συμβεί με την οικογένεια. Είχαμε συγκλονιστεί, είχαμε αναρτήσει τα μηνύματα της οικογένειας και γενικότερα είχαμε δημοσιεύσει το ιστορικό των θανάτων.

Τον Απρίλιο του 2021 μαθαίνοντας ότι και η Τζωρτζίνα ήταν διασωληνωμένη, δεν μπορούσαμε παρά να το αναδείξουμε και αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες δεχθήκαμε το μήνυμα της μητέρας που μας ζητούσε επιτακτικά να κατεβάσουμε το άρθρο και να μη δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα. Εμείς είχαμε γράψει απλώς την είδηση πως η Τζωρτζίνα είναι στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μας έκανε τρομερή εντύπωση.

Αναλογιζόμενη το τί έχει συμβεί τώρα, νομίζω πως δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα και στην ιστορία του τρίτου παιδιού. Το άρθρο δεν είχε αιχμές για την οικογένεια, απεναντίας είχαμε συγκλονιστεί με το γεγονός. Στα σχόλια που είχε το άρθρο, οι άνθρωποι έκαναν λόγο για γονιδιακό πρόβλημα. Σίγουρα μας παρακολουθούσε η μητέρα, γιατί μας ζήτησε να το ανεβάσουμε αμέσως. Μόνο η ίδια η μητέρα απευθύνθηκε σε μας και όχι ο πατέρας.

Αρχές Μαρτίου 2022 λάβαμε ένα τηλεφώνημα από έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μας απείλησε, μας έριξε έναν οχετό από βρισιές και κακά σχόλια και απαιτούσε να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα και να μην ασχολούμαστε με τη μητέρα, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Επιφυλασσόμαστε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Το θέμα της σπιτονοικοκυράς, είναι ένα θέμα που συνδέεται με την υπόθεση της Πάτρας. Στην ιστοσελίδα μας εστιάζουμε στα παιδιά και στις μητέρες και αυτό που έχει προκύψει είναι κάτι καινούριο».

«Το τάμπλετ χτυπούσε την ώρα της κηδείας» - "Αιχμές" για εμπλοκή του Μάνου και της αδερφής της Ρούλας

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (4/4) ο Χρήστος Ρουγκάλας, ο οποίος αναφέρθηκε χωρίς κανένα δισταγμό στην υπόθεση της Πάτρας, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη και της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υπόθεση.

Λίγες ώρες πριν την απολογία της μητέρας των τριών παιδιών, ο Χρήστος Ρουγκάλας αποκάλυψε αναφορικά με το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με το παιδί, πως χτυπούσε την ώρα της κηδείας της άτυχης Τζωρτζίνας.

«Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκτίμηση δική μου είναι αυτό. Η έρευνα προχωράει γρήγορα. Ο τάφος της Τζωρτζίνας θα ανοιχτεί για να πάρουν το τάμπλετ, το οποίο όπως έμαθα από άνθρωπο που βρισκόταν στην εξόδιο ακολουθία, χτυπούσε την ώρα της κηδείας, έρχονταν μηνύματα.

Η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα χρειαστεί, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την σπιτονοικοκυρά, είπε: «Tα ξαδέλφια της μακαρίτισσας της Ευγενίας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη είχε την καλοσύνη να ειδοποιήσουν. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό.

Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία. Μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ».