Τραγωδία Πάτρα: Η απάντηση "κόλαφος" του Διοικητή του νοσοκομείου Παίδων για τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η απάντηση

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 ο Μανώλης Παπασάββας απάντησε στις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου περί χορήγησης κεταμίνης από τους γιατρούς την ίδια ώρα που η ίδια βρισκόταν στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί. (Δείτε εδώ πόσες ώρες κράτησε)

Πιο συγκεκριμένα, ο Διοικητής του του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά τη νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία “Κεταμίνη”, βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος».

Οι δηλώσεις για την Κεταμίνη στην Πάτρα

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε νέες δηλώσεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς δεν δίστασε να αναφέρει ζωντανά και μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» όπου σημειώνει άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης ανέφερε πως έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη -και μάλιστα, ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Η ίδια είπε on air: «Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του»