Τραγωδία Πάτρα: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της» - "Κόλαφος" ο πρώην σύντροφος της Πισπιρίγκου

«Τους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:  «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της» -

Όπως είναι γνωστό η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον φόνο του ίδιου της του παιδιού, δηλαδή της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 10/4 μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έγιναν νέες αποκαλύψεις καθώς πρώην σύντροφος της 33χρονης "έσπασε" την σιωπή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα μετά από ένα μήνα θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε πως αν γίνει αυτό θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για εσένα και μου τα έχεις εμπιστευτεί.

Ναι την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της. Το πιστεύω ναι. Γιατί από ότι είχα ακούσει, ο Μάνος τους είχε πιάσει με άλλον στο κρεβάτι. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί της, ένα τελευταίο μήνυμα της είχα στείλει. Ρούλα μου της λέω ζωή σε εσάς, είναι το τρίτο παιδάκι που έχεις χάσει, δεν ξέρω τι να πω και μου απάντησε με ένα απαθητικό μήνυμα ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Αυτό».

Οι δηλώσεις πρώην συντρόφου της Πισπιρίγκου

Αποκάλυψη "βόμβα" - Το κινητό της Πισπιρίγκου "μίλησε

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν στα χέρια των Αρχών σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις στο τάμπλετ που ήταν θαμμένο στον τάφο της Τζωρτζίνας, όσο αφορά την κεταμίνη και άλλες ουσίες που ενδεχομένως έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, πριν την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την Real News, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχτεί στο κινητό της η 33χρονη με απόκρυψη. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.