Πάτρα: Με πράσινο φόρεμα και μαλλί κομμωτηρίου - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της μητέρας του Δασκαλάκη

Δείτε την για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Με πράσινο φόρεμα και μαλλί κομμωτηρίου - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της μητέρας του Δασκαλάκη

Και όσο όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη ανάσα τις νέες εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, οι χρήστες του Twitter αποκάλυψαν για πρώτη φορά, έπειτα από μεγάλη αναζήτηση, φωτογραφίες της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι φωτογραφίες της μητέρας του Μάνου από το γάμο του με τη Ρούλα

Μέχρι στιγμής παρότι έχουμε δει πολλές φορές του συγγενής της κατηγορούμενης, αυτούς που δεν είχαμε δει να εμφανίζονται πουθενά, καθώς προτιμούν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ, ήταν οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη.

Έστειλε μήνυμα σε γνωστό τραγουδιστή η Πισπιρίγκου για να προωθήσει τον Δασκαλάκη

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει σε γνωστή influencer προκειμένου να την βοηθήσει στην προώθηση του τραγουδιού του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως φαίνεται, η 33χρονη είχε στείλει και σε άλλα γνωστά πρόσωπα καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ο πασίγνωστος τραγουδιστής, στον οποίο είχε στείλει μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου για να βοηθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.