Πάτρα: «Την είδα και εγώ χτυπημένη!» - Ο Λύτρας για τον φημολογούμενο ξυλοδαρμό της Ρούλας στη ΓΑΔΑ

«Μου είπε ότι της έριξε δύο πολύ δυνατά χαστούκια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Την είδα και εγώ χτυπημένη!» - Ο Λύτρας για τον φημολογούμενο ξυλοδαρμό της Ρούλας στη ΓΑΔΑ

Σε αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 ο Απόστολος Λύτρας, ο γνωστός δικηγόρος που αποσύρθηκε από την υπεράσπιση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, αμέσως μετά την ανίχνευση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα.

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων όταν ήρθε στην επιφάνεια το θέμα του φερόμενου ξυλοδαρμού της στη ΓΑΔΑ, κάτι που η ίδια διέψευσε αργότερα, επεσήμανε ότι και ο ίδιος την είδε χτυπημένη.

Η αποκάλυψη του Λύτρα για το περιστατικό στη ΓΑΔΑ

«Η ίδια η Ρούλα μου είπε ότι ένας αστυνομικός την χτύπησε. Η ίδια το διέψευσε. Μου περιέγραψε έναν αστυνομικό που τη χτύπησε. Μου είπε ότι της έριξε δύο πολύ δυνατά χαστούκια. Της είπα κι εγώ το ίδιο, "σταμάτα μη λες τίποτα". Δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω. Την είδα χτυπημένη. Την είδα δωδεκάμιση το βράδυ της πρώτης μέρας», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Ενδεχομένως να έχουμε κι άλλες συλλήψεις»

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Βασίστηκε σε όσα γνωρίζει από τις επαφές που είχε μαζί τους και με τις οικογένειές του, ενώ άφησε υπονοούμενα για νέες συλλήψεις και συγκεκριμένα για την αδερφή της 33χρονης μετά από όσα δήλωσε ο ίδιος.

«Στις επαφές που είχα και με τον Μάνο και με την κατηγορουμένη αλλά και με τις οικογένειές τους είναι ότι απέκλειαν οποιοδήποτε ενδεχόμενο να έχει πράξει το παραμικρό η κατηγορούμενη. Οι ανακριτικές Αρχές λαμβάνουν υπόψη της καταθέσεις και όχι της δηλώσεις.

Έχω δει ότι οι δηλώσεις του κυρίου Δασκαλάκη είναι τελείως διαφορετικές στις κάμερες. Είδα στοιχεία υπερασπιστικά προς τη σύζυγό του στην κατάθεσή του. Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες συλλήψεις γιατί ήταν δύο τα άτομα που βρίσκονταν με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.