Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πάτρα: «Θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα» - Ο δικηγόρος της Ρούλας αποκαλύπτει

«Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια»

Πάτρα: «Θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα» - Ο δικηγόρος της Ρούλας αποκαλύπτει
Ενημέρωση 01.07.2022 16:35
Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος (δείτε εδώ τις απίστευτες δηλώσεις του για το Πρωινό) και μίλησε για την ψυχολογία και τη θέση της, από τη στιγμή που κλήθηκε να καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς θεωρεί πως την αδικεί ο τρόπος που σκιαγραφείται η προσωπικότητά της. Στη συνέχεια για τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους δήλωσε: , υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση».

Για την παιδοψυχολόγο που είχε συντάξει έκθεση για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, αλλά προχώρησε και σε σχολιασμό της ψυχολογίας της μητέρας ανέφερε: «Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο».

Τι ανέφερε η ψυχολόγος για την κατηγορούμενη

Έπειτα από ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, είναι άκρως αποκαλυπτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα των 54 σελίδων από την Δέσποινα Σαβόγλου για την 33χρονη.

Τι ανέφερε η ψυχολόγος για τη μητέρα των τριών κοριτσιών, άκρως αποκαλυπτική είναι η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έπειτα από διάλογο που είχε μαζί της μέσα στις φυλακές.

Όπως τονίζει, η 33χρονη πέφτει σε αντιφάσεις, στερείται συναισθήματος και η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής και γίνεται αντιληπτό πως οι σκέψεις της γυρνούν συνέχεια γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη κατασκευάζοντας αντιζηλίες.

«Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό, ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβανόμαστε ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Λείπουν πράγματα αξίας

Πάτρα: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Έκτακτη εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Share