Πάτρα: Αδειάζουν το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Αδειάζουν το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ραγδαίες οι εξελίξεις της Πάτρας, μιας και μετά το πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα, η Ρούλα Πισπιρίγκου τα "γυρνάει" για την κατάθεσή της και όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος της, έφερε στο φως μία νέα εξέλιξη σχετικά με τον τρόπο που θέλει να καταθέσει.

Πριν λίγες ώρες επίσης έγινε γνωστό πως η οικογένειά της άδειασε το σπίτι της στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το tempo24.news, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η μητέρα της 33χρονης, μαζί με τον άνδρα της και ακόμη ένα συγγενικό πρόσωπο, πήγαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Αδειάζουν το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Τα πράγματα που οι ίδιοι έκριναν ότι πρέπει να πάρουν, τα έβαλαν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα (ενδεχομένως και αύριο που είναι Κυριακή και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στην οδό) να τα μεταφέρουν ενώ κάποια άλλα, ακόμα και παιχνίδια των τριών αδικοχαμένων παιδιών, τα έβαλαν σε σακούλες και τα πέταξαν στους κάδους απορριμμάτων.

Το σπίτι όπου έζησε η οικογένεια Δασκαλάκη δεν κατοικείται οπότε τα αντικείμενα μεταφέρονται στο σπίτι του Αλισσού, εκεί όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης, και όσον αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη, είχε ήδη μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι.

Στα "μαχαίρια" Λέων και Παπαδόπουλος

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 φιλοξένησε τον Γρηγόρη Λέων και τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, με αφορμή τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι δύο τους φαίνεται δεν συμφωνούν σε βασικά πράγματα και έτσι η κουβέντα όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν κύλησε ομαλά και ήρεμα.

«Εκπλήσσομαι όταν ακούω ότι τα τραύματα για πρώτη φορά ανακαλύπτονται από συναδέλφους φίλους που έχουν κάνει τη δεύτερη διαδικασία.Υπήρχαν εν ζωή οι κακώσεις περιγράφονται και στη Μαλένα και στην ίριδα και μάλιστα ουσιαστικά επιβεβαιώνονται από το πόρισμα.

Οι κακώσεις δεν είναι κάτι καινούργιο που δεν έχει γραφτεί ποτέ. Προϋπήρχαν μελετήθηκαν σωστά αυτό είναι αλήθεια. Μελετήθηκαν ως οφείλει ένας ιατροδικαστής να κάνει» είπε ο Γρηγόρης Λέων.

«Έχετε τη δικογραφία στα χέρια σας; Έχετε τις καταθέσεις; Αμφισβητείτε πράγματα που δεν τα γνωρίζετε και δεν τα κατέχετε» απάντησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Μα τι να κατέχω αν ο οδηγός του ασθενοφόρου αν έχει το παιδί τραύματα ή όχι; Ο οδηγός του ασθενοφόρου θα κρίνει αν υπάρχουν κακώσεις; Είστε ιατροδικαστής που αμφισβητείτε τους ιατροδικαστές;» ξέσπασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.