Ορίστηκε ημερομηνία και μέρος - Το κηδειόσημο για τον 16χρονο ρομά από τη Θεσσαλονίκη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση θανάτου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ορίστηκε ημερομηνία και μέρος - Το κηδειόσημο για τον 16χρονο ρομά από τη Θεσσαλονίκη

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή έδινε εδώ και πολλές ημέρες ο 16χρονος Αλέξανδρος Φραγκούλης, ο οποίος πυροβολήθηκε σε βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης μετά από άρνηση του να πληρώσει, επακολουθώντας συμπλοκή με την αστυνομία.

Την Τρίτη 13/12 με ένα ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, που παρέμενε το παιδί έγινε γνωστό, πως δεν άντεξε και κατέληξε αφήνοντας πίσω την οικογένειά του, καθώς και τη γυναίκα και το παιδί, που είχαν φέρει στη ζωή (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον δράστη).

«Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση.

Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου», αναγράφει χαρακτηριστικά το ανακοινωθέν.

Ορίστηκε η κηδεία για τον 16χρονο Αλέξανδρο

Με μεγάλη λύπη για την οικογένεια, τους οικείους αλλά και όλους όσοι έχουν παρακολουθήσει την επικαιρότητα τυπώθηκε το χαρτί, με την κηδεία να γίνεται την Πέμπτη 15/12 το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Κηδεία Αλέξανδρου