Τέμπη: «Ο σύζυγός της έμαθε για τον θάνατό της την ημέρα της κηδείας» - Ανατριχιάζει ο αδερφός της 34χρονης Αθηνάς

Τα σπαρακτικά του λόγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: «Ο σύζυγός της έμαθε για τον θάνατό της την ημέρα της κηδείας» - Ανατριχιάζει ο αδερφός της 34χρονης Αθηνάς

Την ζωή της μέσα σε πολύ λίγα λεπτά έχασε η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα μέσα στο φονικό τρένο των Τεμπών (δείτε εδώ το μοναδικό θύμα από τα 57 που δεν έχει ταυτοποιηθεί) αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τον 2χρονο γιο τους. Ο αδελφός της, Βασίλης Κατσάρας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και συγκίνησε με τα λόγια του.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του αδερφού της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα που σκοτώθηκε στα Τέμπη

«Ο σύζυγός της, που ήταν μαζί της στο τρένο, το έμαθε την ημέρα της κηδείας. Είναι δύσκολο που βγήκα να μιλήσω, όσο αναφέρεται η αδελφή μου είναι ακόμα χειρότερο. Θέλω μόνο να συνεχίσετε εσείς οι δημοσιογράφοι, όσο κάποιοι κι αν από εσάς δεν σεβαστήκατε τον πόνο μας, αφού έχετε αυτή τη δύναμη. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, την τιμωρία την έχουμε εμείς. Η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο γαμπρός μου…

Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, είναι πολλοί αυτοί που φταίνε. Να ανάβετε ένα κεράκι στα θύματα αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της αδικοχαμένης 34χρονης.

Η συγκλονιστική ανάρτηση του συζύγου της

Ο σύζυγός της, Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης, προχώρησε σε μια άκρως σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τα social media για την αγαπημένη του που σκοτώθηκε τόσο άδικα, ενώ εκείνος ευτυχώς κατάφερε να βγει ζωντανός από το μοιραίο αυτό τρένο.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Νικόλαος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο αλλά Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε… Σ’ αγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για...

Posted by Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης on Wednesday, March 8, 2023