Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το "διαμάντι" του - Το σπίτι που θα περάσει το καλοκαίρι με την Ελένη

Το Onar είναι ένα υπερθέαμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το

Φέτος το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη θα το περάσει χωρίς άγχος, όπως και η ίδια ανέφερε στην ανακοίνωσή της για την αποχώρησή της από τον ALPHA - δείτε όλα όσα είπε εδώ - και αγκαλιά με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, στο "διαμάντι" τους που δεν είναι άλλο από το Onar. Έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφικό υλικό από μέσα...

Το Onar είναι ένα ξενοδοχείο “παράδεισος” στα Άχλα της Άνδρου, που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, λόγω του ιδιοκτήτη του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη. Όσοι το έχουν επισκεφτεί κάνουν λόγο για έναν επίγειο παράδεισο αλλά και ησυχαστήριο.

Ο Ματέο Παντζόπουλος έμαθε ότι πωλείται ένα οικόπεδο στα Άχλα σχεδόν αμέσως μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε επί χρόνια. Το αγόρασε και δημιούργησε το Onar, ένα υπέροχο συγκρότημα κατοικιών.

Σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα, το Onar είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το "διαμάντι" του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη

Onar ματέο Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο Travelstyle.gr