Μεγάλη διάκριση για την εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας PR BIZZ

αναδείχθηκε o μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων PR AWARDS 2022

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη διάκριση για την εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας PR BIZZ

Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας PR BIZZ αναδείχθηκε o μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων PR AWARDS 2022 της BOUSSIAS communication, στην ενότητα Best in Communication |“Low Budget”, αποσπώντας το GOLD βραβείο. Η λαμπερή βραδιά απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στo Radisson Blu Park Hotel.

βραβείο

Tο «Χρυσό» βραβείο παρέλαβαν η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Νάνσυ Υφαντίδου, ο Διευθυντής Διοργάνωσης και Παραγωγής Εκδηλώσεων Γιώργος Ρίζος, η Senior Account Manager Δήμητρα Αϊβαζίδου και η Δημοσιογράφος και Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Πολυξένη Καραμίχα.

βραβεύσεις

Τα PR Awards της BOUSSIAS ανέδειξαν τις καμπάνιες και τις εταιρείες που ξεχώρισαν για τη χρονιά που πέρασε στον κλάδο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Η βραδιά αποτέλεσε μία γιορτή για τον κλάδο και δόθηκε η ευκαιρία σε σημαντικά στελέχη του χώρου να συναντηθούν και να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους, με την παρουσία θεσμικών και ακαδημαϊκών.

PR AWARDS

Ο κατάλογος των υποψηφίων ήταν εντυπωσιακός σε συμμετοχές, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο στο βαθμό δυσκολίας. Η κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, ανέδειξε τους νικητές, μέσα από μια διαδικασία αντικειμενικής ψηφοφορίας.