Ελένη Μενεγάκη: Ηφαίστειο! Την «έπιασε» η κάμερα να δίνει αγκαλιές και φιλιά σε νεαρό άνδρα!

Ποιος είναι αυτός ο άνδρας;

Ελένη Μενεγάκη: Ηφαίστειο! Την «έπιασε» η κάμερα να δίνει αγκαλιές και φιλιά σε νεαρό άνδρα!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ηφαίστειο! Την «έπιασε« η κάμερα να δίνει αγκαλιές και φιλιά σε νεαρό άνδρα!

Η καλλονή παρουσιάστρια καθημερινά κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές της μέσα από την συχνότητα του AlphaTv και την εκπομπή της «Ελένη».

Φέτος έχει έναν νέο συνεργάτη και αυτός είναι ο Dj Pitsi που ξεσηκώνει την παρουσιάστρια και τους τηλεθεατές της με τις μουσικές του επιλογές.

Ο ίδιος πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ηφαίστειο».

Έτσι σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη θέλησε με τον δικό της τρόπο να σχολιάσει αυτή τη δήλωση και να μάθει τι ακριβώς εννοεί. Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε η εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν "άφαντη"! Τι συνέβη;

Αφού τον πήρε αγκαλιά είπε:

«Το βλέπω και εγώ και λέω “Παιδιά τι ακριβώς είδε αυτό το μήνα σε ένα μήνα συνεργασίας;” Βρε κούκλε – εντάξει σου κάνω πλάκα και μου αρέσει – Ξέρω ότι δεν έχεις την άνεση που μπορεί να έχουν άλλοι που ζουν μαζί μου 10-15 χρόνια, το καταλαβαίνω και για αυτό μου αρέσει να σε πειράζω αλλά βρε ομορφούλη τι ήθελες να πεις;»

Ο Dj Pitsi εξήγησε: «Δεν είσαι μόνο ένα ηφαίστειο σαν γυναίκα και σαν προσωπικότητα είναι και όλο αυτό που είσαι συνέχεια στην τσίτα, είσαι ένα ηφαίστειο γενικά έτοιμο να εκραγεί».

Η Ελένη Μενεγάκη με πολύ χιούμορ έκλεισε την κουβέντα απευθυνόμενη στις τηλεθεάτριες της λέγοντας:

«Κορίτσια ζηλέψτε γιατί εγώ και τον αγκαλιάζω και τον κάνω παρέα εδώ μέσα και τον φιλάω και παίρνω και τα είμαι ηφαίστειο».

Δείτε φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη αγκαλιές παρουσιάστρια

Dj Pitsi «Ελένη» AlphaTv

Ελένη Μενεγάκη Dj Pitsi

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Χαμογελούν ξανά μετά την καταστροφή του ξενοδοχείου τους! Η επίσημη ανακοίνωση...

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του ξενοδοχείου της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου είναι ολοφάνερο ότι το ζευγάρι χαμογελάει ξανά μετά την καταστροφή που τους είχε "χτυπήσει"!

Πριν από λίγες εβδομάδες σας αποκαλύψαμε μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες πως το Onar στην Άνδρο, το οικογενειακό καταφύγιο της οικογένειας πνίγηκε κυριολεκτικά από νερά και πολλά από τα πράγματα που υπήρχαν εκεί καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τώρα, μετά από τόσο καιρό φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν και μέσα από την επίσημη σελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας στο instagram ανακοίνωσαν πως έχουν οριστεί ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, με κύρος, για το 2020! Πήραν βραβείο κι αυτό είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί μετά από όλα αυτά!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Μενεγάκη Ματέο ξενοδοχείο Onar