Καλό Μεσημεράκι: Δεν θα πιστέψετε ποιος "εισέβαλε" στο πλατό και άφησε τον παρουσιαστή "κάγκελο"

Γεμάτο εκπλήξεις το πλατό

Καλό Μεσημεράκι: Δεν θα πιστέψετε ποιος

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το σημερινό Καλό Μεσημεράκι! Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στις εμφανίσεις που έβλεπαν! Δεν θα πιστέψετε ποιος "εισέβαλε" στο πλατό και τους άφησε "κάγκελο"!

Οι εκπλήξεις δεν είχα σταματημό για τον Νίκο Μουτσινά, που παρά τις δικές του εκπλήξεις με τις εμφανίσεις αλλά πριγκίπισσες της Disney, έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τους "καλεσμένους" του.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την εμφάνιση των κοριτσιών από το My Style Rocks, ακόμα μια έκπληξη τον περίμενε, καθώς εισέβαλε στο πλατό η Δανάη Μπάρκα ντυμένη ως λαγός.

Καλό Μεσημεράκι 'εισβολή'

Έπειτα από τον χορό της, ίδια έπεσε στην αγκαλιά του παρουσιαστή που είχε "λιώσει" στα γέλια με το όλο περιστατικό. Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν Νίκος Μουτσινάς και "Βάνια"! Τους είδατε;

Ωστόσο πριν την "εισβολή" που δεν περίμενε ο παρουσιαστής στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα

Ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του on camera! Ο ίδιος εν ώρα εκπομπής είχε μια μεγάλη έκπληξη που δεν περίμενε και όταν την είδε "ξέσπασε".

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή "Ξαναδέστε τους". Η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του My Style Rocks, στο οποίο συμμετέχει έκαναν την δική τους θεαματική εμφάνιση.

Ενώ, η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ακούστηκε το τραγούδι «Έλα-Έλα» της Λένας Ζευγαρά και το πλατό «εισέβαλαν» τα κορίτσια μεταμφιεσμένες σε Βάνια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για Απόκριες και εμφανίσεις δείτε και τι επέλεξε να φορέσει σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.