Η ατάκα του Τρύφωνα Σαμαρά έφερε τη Σίσσυ Χρηστίδου σε αμηχανία

Δεν ήξερε τι να απαντήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ατάκα του Τρύφωνα Σαμαρά έφερε τη Σίσσυ Χρηστίδου σε αμηχανία

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο μαζί με φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος δε δίστασε να πει μία ατάκα σε ένα story της, το οποίο έφερε την αγαπημένη παρουσιάστρια σε μεγάλη αμηχανία.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς άλλωστε, είναι γνωστός για τα πειράγματα που κάνει στους φίλους του και έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ατάκα, ίσα ίσα ξέσπασε σε γέλια!

Σε ένα από τα Instastories που έκανε η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει και το τεράστιο τραπέζι που είχε στηθεί εκεί παρομοιάζοντάς το με τραπέζι αρραβώνων.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς που βρισκόταν δίπλα της, όπως ήταν φυσικό δεν άφησε αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και της απάντησε, «Αρραβώνες ε; Άντε και στα δικά σου» κάνοντας τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε εδώ και την ολόσωμη φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία φαίνεται το σώμα της χωρίς καθόλου ρετούς.

Πού είναι και με ποιον η Σισσυ Χριστίδου στις διακοπές της;

Οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου τελείωσαν για φέτος και η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές της. Μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάθαμε πού είναι και ποιον!

Φέτος το καλοκαίρι, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο και έτσι, από τη στιγμή που το «Έλα Χαμογέλα» έριξε αυλαία, έφυγε από την Αθήνα και απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα πέρασμα που έκανε από την Πάρο, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στη Νάξο, όπου κάνει διακοπές μαζί με τον καλό της φίλο και κουμπάρο, Παύλο Σταματόπουλο αλλά και με τα δύο της παιδιά.

Σίσσυ Χρηστίδου διακοπές