Σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

Μόλις πριν από λίγες ώρες, Ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστή μία πολύ σημαντική ανακοίνωση, η οποία αφορά την επιστροφή του καναλιού στο κανονικό πρόγραμμα, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα με τις πρόσφατες εξελίξεις του κορωνοϊού.

Αυτή είναι η σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

«Επιστρέφουμε ασφαλείς», η καινούρια καμπάνια του ANT1

O ΑΝΤ1 αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα ισχυρά αντανακλαστικά του σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. «Επιστρέφουμε ασφαλείς», είναι το μήνυμα της καινούριας του καμπάνιας για τον Covid – 19 που σκοπό έχει να ενημερώσει το κοινό για τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού μετά την περίοδο των διακοπών.

Πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 τα οποία - με χιούμορ αλλά και αίσθημα ευθύνης- υπενθυμίζουν στους τηλεθεατές την κρισιμότητα της κατάστασης και τους προτρέπουν να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές.

Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Παύλος Τουμπέκης (VICE) κ.ά. εμφανίζονται μέσα από μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και μας λένε να είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι, ώστε να μην διασπείρουμε τον ιό.

Η καινούρια καμπάνια του ΑΝΤ1 βρίσκεται ήδη on air αλλά και στα social media του σταθμού.

Στον ΑΝΤ1 πρόκειται να επιστρέψουν σε λίγο καιρό και οι Άγριες Μέλισσες. Δείτε εδώ τα νέα συγκλονιστικά τρέιλερ.

«Μάχη» στον ΑΝΤ1 ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Παπαδάκη

Μια τηλεοπτική «μάχη» έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Παπαδάκη. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως γνωρίζουμε ήδη οι αλλαγές είναι πολλές και οι συζητήσεις το τελευταίο διάστημα γίνονται πυρετωδώς. Όλο το ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Όπως είχε αποκαλύψει στον αέρα, το πάνελ της εκπομπής του OPENtv, «Καλοκαίρι NOT», το Πρωινό πρόκειται - όπως ακούγεται - να αλλάξει ώρα προβολής, έπειτα από πολλά χρόνια που είχαμε συνηθίσει να ξεκινάει στις 10:00 το πρωί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά φαίνεται πως θα ξεκινάει 20 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 9:40, με σκοπό να προλαβαίνει τις πρωινές εκπομπές στα ανταγωνιστικά κανάλια. Όπως το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και τους «Κου Κου» στο STAR.

Οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Παπαδάκη

Ωστόσο, τι θα γίνει με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία κλείνει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το Πρωινό; Αν γίνει τελικά η αλλαγή αυτή θα πρέπει ή να ρίχνει τίτλους τέλους νωρίτερα η ενημερωτική εκπομπή ή να ξεκινάει νωρίτερα το πρωί.

Όπως μου ανέφερε πηγή μου μέσα από το κανάλι και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για αλλαγή των ωρών και των δύο εκπομπών, ωστόσο δεν έχει βγει κάποια σίγουρη απόφαση. Οι ιθύνοντες ωστόσο είναι πολύ θετικοί και θα ήθελαν να ξεκινάει νωρίτερα η Φαίη Σκορδά, καθώς θα προλαβαίνει όλα τα γεγονότα πριν προβληθούν από τις ανταγωνιστικές πρωινές εκπομπες.

Βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλο αυτό θα έχει ο Γιώργος Παπαδάκης!!

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά μέχρι να κάνει πρεμιέρα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην όμορφη Χαλκιδική με τα παιδιά της. Δείτε φωτογραφίες από τα παιχνίδια τους στην παραλία.

TAGS