Δύσκολες στιγμές για τον Άκη Δείξιμο - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Η δημόσια ανακοίνωση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Άκη Δείξιμο - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Άκης Δείξιμος ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τι εξομολογήθηκε;

Όπως έγραψε ο τραγουδιστής, τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν την περασμένη Δευτέρα, και αμέσως μπήκε σε καραντίνα ενώ άμεσα έκανε το τεστ που βγήκε θετικό.

Ενώ, ενημέρωσε όλους όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό.

Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου.

Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικεία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορωνοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση», έγραψε στην ανάρτηση του. Δείτε πόσους έχουν φτάσει οι νεκροί στην Ελλάδα.

Άκης Δείξιμος κορωνοϊός

Κορωνοϊός: Θετικός ο Κωνσταντίνος Τζολάκης

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, καθώς βρέθηκε θετικός ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις. Όλα τα άλλα τεστ βρέθηκαν αρνητικά.

Συναγερμός έχει σημάνει και στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς μετά τον Κώστα Παπανικολάου, εντοπίστηκε και δεύτερου κορωνοϊού, αυτή τη φορά βέβαια στην αναπτυξιακή ομάδα που αγωνίζεται στην Α2.

Συγκεκριμένα, μέλος της αναπτυξιακής ομάδας, που συμμετέχει στν Α2 κατηγορία, βρέθηκε θετικό σε τεστ, με τις προπονήσεις να σταματούν μέχρι να είναι όλα τα τεστ αρνητικά.

«Μέλος του σταφ της Αναπτυξιακής ομάδας, Ολυμπιακού B' Piraeus Bank, βρέθηκε θετικό σε τεστ για Covid-19.

Οι προπονήσεις διακόπηκαν άμεσα και θα ξεκινήσουν και πάλι όταν λάβουμε τα αποτελέσματα των νέων τεστ που υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και σταφ, εφόσον είναι όλα αρνητικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ανησυχία έχει ξεσπάσει και για τον 17χρονο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στην Κρήτη.