Η Ραμόνα «σπάει» την σιωπή της μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ραμόνα «σπάει» την σιωπή της μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε το ανατρεπτικό live του Big Brother από το οποίο η παίκτρια που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερους ψήφους και αποχώρησε μετά από 13 ολόκληρες εβδομάδες από το ριάλιτι ήταν τελικά η Ραμόνα. Λίγο μετά την επιστροφή της στο σπίτι της, η πρώην διαγωνιζόμενη έσπασε τη σιωπή της κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις.

Η Ραμόνα, παρόλο που είχε βγει πολλές φορές υποψήφια προς αποχώρηση, κατάφερνε πάντα να παραμένει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, κάνοντας όμως τώρα την ανατροπή ενώ ένα βίντεο της με τολμηρά πλάνα βγήκε στην δημοσιότητα.

Μετά από τόσο καιρό, η πρώην παίκτρια επανήλθε στα κοινωνικά δίκτυο δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια δήλωσε: «Γεια σας παιδιά.. μόλις βγήκα. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα από την μία έχω μια στεναχώρια γιατί βγήκα τόσο νωρίς, από την άλλη νιώθω πολύ γεμάτη και χαρούμενη γιατί θα πάω να δω τα ζωάκια μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί με έχετε στηρίξει άπειρες φορές…».

Οι πρώτες δηλώσεις της Ραμόνα μετά την αποχώρηση της από το Big Brother

Big Brother: Η καταγωγή, η ηλικία και το τροχαίο που "σημάδεψε" τη ζωή της Ραμόνας

Η Ραμόνα Μοροσάνου είναι η πιο πρόσφατη παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Με αφορμή το τέλος της από το παιχνίδι, δείτε την καταγωγή, την ηλικία της και γενικά όσα δεν ήξερε για την μελαχρινή που αναστάτωσε το σπίτι.

Αυτή είναι η καταγωγή και η ηλικία της Ραμόνα από το Big Brother

Η 37χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Σε νεαρή ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και είχε βρεθεί στους 10 καλύτερους παίκτες της χώρας της.

Η Ραμόνα όπως έχουμε δει έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια που έχει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Πλέον ωστόσο, την 37χρονη θα απολαμβάνουμε μόνο στο Instagram, αφού αποχώρησε χθες από το σπίτι του Big Brother.

Big Brother Ραμόνα καταγωγή ηλικία