Δημήτρης Μοθωναίος: Οι αινιγματικές αναρτήσεις μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Το σχόλιο για την ψευδομαρτυρία που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Μοθωναίος: Οι αινιγματικές αναρτήσεις μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Λίγες ώρες μετά την απόφαση να κριθεί προφυλακιστέος ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Δημήτρης Μοθωναίος έκανε τρεις πολύ αινιγματικές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα συζητηθούν.

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει μόνο από τη μέρα που ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τη συγκλονιστική του εξομολόγηση στο Πρωινό για τον βιασμό που βίωσε στην παιδική του ηλικία.

Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον έχει αφήσει αδιάφορο και έτσι μόλις κυκλοφόρησε η απόφαση της ανακρίτριας, ο Δημήτρης Μοθωναίος ανέβασε στον λογαριασμό τους μερικές φωτογραφίες. Στην μία μάλιστα φαίνονται οι δέκα εντολές και έχει σημειώσει την ένατη εντολή η οποία αφορά την ψευδομαρτυρία.

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Μοθωναίου

Δημήτρης Μοθωναίος Λιγνάδης
Δημήτρης Μοθωναίος Instagram
Δημήτρης Μοθωναίος ανάρτηση

Η απάντηση του Μοθωναίου στον γιο του Κούγια: «Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον θυμό...»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μέσα από το προφίλ του στο Instagram, θέλησε να απαντήσει στην ανάρτηση - ξέσπασμα του γιου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σκέφτεται να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός, που έχει αποκαλύψει πως είναι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από κοντινό του πρόσωπο, θέλησε να πει τη γνώμη του, δηλώνοντας πως καταλαβαίνει το θυμό του.

Θυμίζουμε πως ο 18χρονος γιος του Αλέξη Κούγια αποκάλυψε πως η οικογένειά του δέχεται απειλές.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου για τον γιο του Αλέξ Κούγια

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον θυμό, τον πληγωμένο εγωισμό, τον φόβο και την ανάγκη υπεράσπισης του συμβόλου του πατέρα που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές αυτής της δημοσίευσης. Επιτρέψτε μου με αφορμή αυτό το ερέθισμα και φυσικά χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναρωτηθώ το εξής:

Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο; Γιατί δε σπάμε επιτέλους την αιώνια αυτή αλυσίδα της κακοποίησης, μήπως κατά τύχη, ανακαλύψουμε και εμείς τη δυνατότητα, έστω να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που θεωρείται το προδιαγεγραμμένο για εμάς; Είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Πιστέψτε με το έχω κάνει ο ίδιος.

Μοθωναίος για ξέσπασμα γιου Κούγια

Μοθωναίος ανάρτηση απάντηση στο γιο Κούγια

Μοθωναίος για γιο Κούγια