Δυσάρεστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη

Το κοινό μίλησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυσάρεστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη

Έκπληξη έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει στο ΣΚΑΙ αλλά χωρίς τον σύζυγο της, Χάρη, με την ίδια να προχωρά στην εν λόγω ανακοίνωση στο φινάλε της εκπομπής του.

«Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν» είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Αντελίνα επιβεβαιώσε τα λεγόμενα της και μέσω ενός Q&A που πραγματοποιήσε τις προάλλες, τονίζοντας πως παραμένει στο ΣΚΑΙ, με διαφορετική όμως εκπομπή και χωρίς τον σύζυγο της.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις εξελίξεις, εμείς κάναμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram, προκειμένου να μάθουμε αν θα σας λείψει ο Χάρης από το πλευρό της Αντελίνας.

Όπως βλέπετε και παρακάτω, η πλειοψηφία του κοινού ψήφισε πως και η Αντελίνα μια χαρά πρόκειται να τα καταφέρει μόνη της!

Δυσάρεστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη

«Αυτή η εκπομπή δεν ήταν για εκείνον»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν από παρουσιάστρια και πάνελ. Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οραματίζεται την επόμενη σεζόν την εκπομπή της, η Αντελίνα απάντησε: «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά… Νομίζω αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Ήταν ξεχωριστό, που ακόμα και δεν ήταν εύκολο. Παρόλα αυτά το έφτιαξε όμορφα και ήταν ένα κομμάτι που έδωσε στην εκπομπή».

«Στο υπόλοιπο κομμάτι τον βλέπω μαζεμένο. Είμαι εγώ από δίπλα και ξέρεις θα μου πουν “τον έχεις ευνουχίσει, δεν τον αφήνεις να μιλήσει”. Δεν ισχύει, γιατί εγώ θέλω να είμαι προστατευτική απέναντί του. Ο δημόσιος λόγος μας έχει αξία και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Επειδή λοιπόν, είναι παρορμητικός, πάντα είμαι λίγο σε επιφυλακή», ανέφερε, λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε για τον ALPHA και το πρόσωπο που όσο βρισκόταν στο κανάλι την βασάνιζε καθημερινά.