Κυριακή Τσανικίδη: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για...»

«Δεν έχω ανάγκη να ψάξω τον έρωτα στα ριάλιτι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κυριακή Τσανικίδη: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open παραχώρησε συνέντευξη η Κυριακή Τσανικίδη, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love. Από την άλλη στο νοσοκομείο βρέθηκε αγαπημένος πρώην παίκτης του Power of Love μετά από τροχαίο!

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα ριάλιτι. Πήγα για τη δημοσιότητα, σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί».

Η Κυριακή Τσανικίδη συμπλήρωσε: «Βρήκα όμως τον έρωτα και είμαστε ακόμα μαζί με τον Σωκράτη, δεν έχουμε χωρίσει και μη σου πω ότι θα πάμε και για παντρειά. Δεν με ζηλεύει, δεν ψάχνει το κινητό μου, ενώ εγώ το έχω ψάξει».

Οι δηλώσεις της Κυριακής Τσανικίδη

Διαψεύδουν το χωρισμό τους Κυριακή Τσανικίδι - Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Τι και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον πρώτο κύκλο του Power of love, η Κυριακή Τσανικίδη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένοι και στο Instagram διέψευσαν τις φήμες χωρισμού τους.

Μπορεί δημοσιεύματα να τους ήθελαν να έχουν βάλει οριστικό τέλος στη σχέση τους, επειδή δεν έκαναν κοινές αναρτήσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το απόγευμα του Σαββάτου Κυριακή Τσανικίδη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έβααν τέλος στις φήμες με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Και επειδή μου λέτε και μου ξαναλέτε, κάνε ένα story με τον Σωκράτη… Ορίστε! Είμαστε μαζί. Είναι ζωντανός. Η αλήθεια είναι δεν ανεβάζει τελευταία, αλλά ζει. Επειδή κάποιοι μου έστειλαν, έχει πάθει κάτι; Όχι, καλά είναι», είπε χαρακτηριστικά η Κυριακή Τσανικίδη.

Κυριακή Τσαντικίδι Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Μιας και μιλάμε για το Power of love, να πούμε πως πρόσφατα είδαμε την Έλενα Πολυχρονοπούλου και δεν την αναγνωρίσαμε από την τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση της.