Μόλις Χθες 04/01: Σε κατάσταση σοκ η Έλενα μετά τον φόνο του Νώντα

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 04/01

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόλις Χθες 04/01: Σε κατάσταση σοκ η Έλενα μετά τον φόνο του Νώντα

Μπορεί πρωταγωνιστής της σειράς να νοσεί από κορωνοιό, τα επεισόδια ωστόσο δεν θα σταματήσουν να προβάλλονται και η επιτυχημένη σειρά θα συνεχίσει να υπάρχει κανονικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έτσι, καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (04/01) επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ, «Μόλις Χθες».

Οι σημερινές 04/01 εξελίξεις της σειράς «Μόλις Χθές»

Επεισόδιο 62

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Χρήστος με την Κέλλυ ζούνε μια υπέροχη βραδιά κι ο Αχιλλέας με τη Χριστίνα κρύβονται ακόμα από όλους.

Η Δάφνη, μετά το δημόσιο διασυρμό της, αποφασίζει ένα νέο ξεκίνημα, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά για όλους. Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό, μετά τον φόνο του Νώντα και προσπαθεί μάταια να κρύψει το όπλο. Ο Μιχάλης δεν καταλαβαίνει.

Κι όταν η Λουίζα θα έρθει πάλι να τον βρει, προσπαθώντας να μάθει ποιος μίλησε στον δημοσιογράφο για τον φόνο του πατέρα της, η Έλενα, που ζηλεύει σαν τρελή, ξεσπά. Το άρθρο δημοσιεύεται τελικά και η οικογένεια Κεχαγιά γίνεται άνω κάτω, ενώ ο Ορέστης με τον Σπύρο συνεχίζουν τα πονηρά τους σχέδια.

Μόλις Χθες, οι σημερινές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στo επόμενo επεισόδιo

Επεισόδιο 63

Στο επόμενο επεισόδιο, η Έλενα ομολογεί στον Μιχάλη και τη Μαρία ότι δολοφόνησε τον Νώντα, το πτώμα του οποίου όμως είναι εξαφανισμένο. Ο Μιχάλης προσπαθεί να την βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση. Η Μαρία ανησυχεί μην μπλέξει πάλι ο Μιχάλης άθελά του.

Ο Σπύρος τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι τους, έχοντας όμως ύπουλους σκοπούς. Η Λουίζα και ο Χρήστος προσπαθούνε να ακολουθήσουν τα ίχνη της Ελίζας, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για τη διαρροή στον Τύπο.

Το ειδύλλιο μεταξύ Χριστίνας και Αχιλλέα προχωράει. Η Δάφνη, χαρούμενη από την επιτυχία του βιβλίου της, αποφασίζει να ασχοληθεί με το Ίδρυμα και τον εαυτό της.