Μοντέρνο με ακριβή διακόσμηση - Αυτό είναι το σπίτι που μένει η Μαντώ Γαστεράτου με τον σύζυγό της

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Μοντέρνο με ακριβή διακόσμηση - Αυτό είναι το σπίτι που μένει η Μαντώ Γαστεράτου με τον σύζυγό της

Πριν από λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε άλλη μια εγκυμοσύνη στο χώρο της Showbiz και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαντώ Γαστεράτου, που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της (Δείτε την ανάρτηση με την ανακοίνωση της).

Αναμφίβολα για τη Μαντώ έχει ξεκινήσει μια όμορφη περίοδος, μετά την γέννηση του πρώτου της γιού με τον οποίο όλοι μπορούν να καταλάβουν, μέσα από φωτογραφίες στα social. πόσο ερωτευμένη είναι.

Η ευτυχία αυτή στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα, το οποίο και βλέπουμε μέσα από το φωτογραφικό υλικό στο Instagram. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διακόσμηση, με αρτίστικ, πολύχρωμες πινελιές. Κατά κύριο λόγο δεσπόζουν τα φυτά εσωτερικού χώρου, οι πίνακες αλλά και τα μεγάλα χαλιά.

Το σπίτι της Μαντούς, είναι αυτο το σπίτι που θα ήθελε ο καθενάς να έχει..για να μη βγαίνει έξω από αυτό! Αναμένουμε φωτογραφίες από το νέο παιδικό δωμάτιο.

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Μαντούς Γαστεράτου

Κούκλος και επιχειρηματίας - Αυτός είναι ο σύζυγος της εγκυμονούσας Μαντώ Γαστεράτου

Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2018 και είναι από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ. Μπορεί η Μαντώ Γαστεράτου να προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μας τον έχει συστήσει σε αρκετές φωτογραφίες.

Ο Νίκος Ισηγόνης έχει οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης κ δραστηριοποιείται σε όλην την Ελλάδα. Είναι ζυγός στο ζώδιο κι έχει γενέθλια τον Οκτώβριο. Έχει 2 αδελφές.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκε τη Μαντώ Γαστεράτου. Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2016. Στις 6 Ιανουαρίου 2020 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος. Ο Νίκοσ Ισηγόνης μένει με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο τους στα Βόρεια Προάστια. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.