Με κεριά, φυτά και ξύλινες καρέκλες - Το cozy μπαλκόνι της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο της σπίτι

Μας το έδειξε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κεριά, φυτά και ξύλινες καρέκλες - Το cozy μπαλκόνι της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο της σπίτι

Σε ένα καινούργιο σπίτι μετακόμισε πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας και μέρα με την μέρα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπα από γωνιές του σπιτιού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει στο μπαλκόνι, το οποίο μας το δείχνει για πρώτη φορά.

Όπως βλέπουμε λοιπόν είναι σε στυλ boho, με πολλά φυτά, κεριά και διακοσμητικά να κυριαρχούν. Διαθέτει μάλιστα κι ένα τέλειο μικρό σαλονάκι από ξύλο και ύφασμα σε γκρι - μπεζ απόχρωση και ένα χαλάκι.

Φωτογραφίες από το μπαλκόνι του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου

«Καλημέρα αγάπες μου…
Αυτό είναι το νέο μου…υπεροχο μπαλκονάκι στο οποιο χαλαρώνω με τις ώρες …

Πρωινά στη βεράντα, βράδια απόλαυσης με την παρέα, κυριακάτικα μεσημέρια με την οικογένεια, όλα αυτά γίνονται πιο ευχάριστα και ζεστά δίπλα σε ένα φροντισμένο κήπο η μπαλκόνι γεμάτο χρωματα …Θέλετε έμπνευση και ιδέες; Κάποια γνώμη από ειδικούς;

Κάντε τώρα μια επίσκεψή σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN ή online στο leroymerlin.gr και βρειτε τα καλύτερα για όλους τους εξωτερικούς χώρους, τη διακόσμηση του μπαλκονιού, για λύσεις αποθήκευσης, μέχρι και προτάσεις για ψησταριές και μπάρμπεκιου…αλλά και υπεροχο λουλούδια κ φυτά.
Είστε μαζί μας?», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Φωτογραφίες από το μπαλκόνι του νέου σπιτιού της Κατερίνας Καινούργιου

Φωτογραφίες από το μπαλκόνι της Κατερίνας Καινούργιου

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για τον λόγο μετακόμισης της στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας με την Κατερίνα Λένη. Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κάνει γνωστό μέσα από αναφορές της, πως ήθελε να μετακομίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια δυσαρέσκεια της είχε να κάνει με την θέρμανση καθώς το διαμέρισμα δεν είχε κεντρική και αυτό φυσικά δε την βόλευε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στα τσουχτερά κρύα έφευγε από το σπίτι της και έβρισκε πιο ζεστά ''καταφύγια''.

Ευτυχώς, όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν παρελθόν αφού η Κατερίνα ανακοίνωσε στη σεφ και μαζί στους φίλους, που την παρακολουθούν, πως βρέθηκε σπίτι στα μέτρα της και έτσι μετακομίζει.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Λένη.