Ολόγυμνη η Σοφία Παυλίδου στο Instagram - Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόγυμνη η Σοφία Παυλίδου στο Instagram - Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία

Η Σοφία Παυλίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media της και το τελευταίο διάστημα την είδαμε να εκφράζει ανοιχτά τη γνώμη της για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας, με πιο πρόσφατο την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, για την οποία και ξέσπασε. Πέρα, όμως, από την τοποθέτησή της σε τέτοιου είδους ζητήματα, η ηθοποιός χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα το Instagram για να δημοσιεύει κάποιες πιο προσωπικές της στιγμές.

Μία από αυτές ήταν και μία ολόγυμνη φωτογραφία της, καθισμένη σε μία καρέκλα, με λιτά τα μαλλιά της και κοιτώντας το φακό με ένα βλέμμα που σε μαγνητίζει, την οποία ανέβασε στο προφίλ της λίγες ώρες πριν. Αν και πρόκειται για συνεργασία με οίκο εσωρούχων, το γεγονός πως είναι τόσο τολμηρή είναι αξιοσημείωτο. Μάλιστα, θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα στο κοινό της μέσα από αυτή τη στιγμή, αναφερόμενη στην αποδοχή του εαυτού μας.

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει γυμνή στο Instagram

«Αποδέξου τον εαυτό σου, όπως είσαι. Και αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, γιατί είναι αντίθετο με την προπόνηση, την εκπαίδευση και την κουλτούρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Παυλίδου

«Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και...»

Το πρωί της Τετάρτης 13/7 στο πλατό της εκπομπής Alpha τώρα ήταν καλεσμένη η ταλαντούχα και λαμπερή Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός, που έχει εξομολογηθεί πρόσφατα πως δεν έχει περάσει και τα καλύτερα το τελευταίο διάστημα, απάντησε για τη δική της καταγγελία, και την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων».