Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Νατάσα Παζαϊτη, την Τετάρτη 9/11, για να ευχηθεί για την ονομαστική εορτή της κόρης της Αγγελικής. Η 20χρονη κόρη του Κώστα Καραμανλή έχει δύο ονόματα καθώς οι γονείς της την αποκαλούν με το όνομα της μητέρας του πολιτικού, Αλίκη Καραμανλή.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσσα Παζαΐτη είναι παντρεμένοι από τις 19 Ιουλίου 1998 ενώ από τον Ιούνιο του 2003 απέκτησαν μαζί τα δύο δίδυμα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την σπάνια οικογενειακή τους έξοδο).

Η τρυφερή ανάρτηση της Νατάσας Παζαϊτη για την κόρη της

Έτσι λοιπόν, η Νατάσα Παζάϊτη ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Χρόνια Πολλά Άγγελέ μου».

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η σπανια συνέντευξη της

«Κινητήριος δύναμη για να πάω στην ιατρική ήταν μια καθηγήτρια μου στην παιδαγωγική. Όταν πήγα στην ιατρική και έφτασα στις κλινικές, με ενέπνευσαν οι ασθενείς. Τότε αποφάσισα να γίνω γιατρός. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μια χειρούργος με έβαλε σε χειρουργείο και είδα τη μαγεία να επεμβαίνεις στο σώμα ενός ανθρώπου με τα χέρια σου. Πήρα μέρος σε ένα χειρουργείο μαστεκτομής», ανέφερε αρχικά για την απόφαση της να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη νόσο.

«Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της γυναίκας, όταν ξύπνησε και έβαλε τα χέρια της στο στήθος της. Δεν θα ξεχάσω τα δάκρυά της όταν συνειδητοποίησε την απώλεια. Είπα ότι δεν μπορεί μια γυναίκα να χάσει τον μαστό της από τον καρκίνο. Αμέσως εντάχθηκα αμέσως στο ιατρείο μαστού. Μια γυναίκα θα πρέπει να αποκαθιστά τον μαστό της, εκείνα τα χρόνια τότε δεν γινόταν. Σήμερα έχουμε στα χέρια μας πολλές διαφορετικές τεχνικές και έχουν εξελιχθεί τα υλικά για τις μαστεκτομές», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

«Ο καρκίνος είναι μία νόσος φθοράς. Ο οργανισμός είναι ένα πολύπλοκο μηχάνημα. Ακούμε για περισσότερους καρκίνους γιατί γίνονται περισσότεροι έλεγχοι και έχουμε περισσότερες διαγνώσεις. Ο καρκίνος δημιουργείται όταν ένα κύτταρο παύει να λειτουργεί φυσιολογικά. Η κληρονομικότητα ευθύνεται σε ένα μικρό ποσοστό για τον καρκίνο του μαστού. Από τα 30, οι γυναίκες πρέπει να παρακολουθούνται από εξειδικευμένο γιατρό για τον καρκίνο του μαστού. Από την ηλικία των 40, επιβάλλεται η μαστογραφία.

Το πρώτο πράγμα που ρωτά μια γυναίκα είναι “πόσο χρόνο έχω;”. Είναι λάθος να νομίζουν πως ο καρκίνος συνδέεται με το τέλος της ζωής. Ο καρκίνος θεραπεύεται πλήρως ειδικά αν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού ρωτούν “Τι θα πω στα παιδιά μου;”. Μια μητέρα σκέφτεται ότι αν νοσήσει από καρκίνο η εικόνα στα παιδιά της θα χαλάσει. Απεναντίας γίνεται πιο δυνατή», ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έλεγε πως νοσεί από καρκίνο του μαστού, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν ήμουν εγώ η Νατάσα Καραμανλή που έγραψε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού. Αν νοσούσα από καρκίνο θα το έλεγα δημόσια. Θα έκαναν τον εαυτό μου σημαία για να ενθαρρύνω τις γυναίκες. Δεν έχω επιλέξει τον δρόμο της σιωπής, επικοινωνώ με τον κόσμο. Είμαι αφοσιωμένη στην επιστήμη μου. Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα που έχει να κάνει με την οικογένεια μου».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή: «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν  η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά και έχασα τις στιγμές τους. Τα παιδιά μου κατά την διάρκεια της ειδικότητας μου με ρωτούσαν πότε θα γυρίσω σπίτι γιατί έλειπα ώρες. Τώρα που μεγάλωσαν, θαυμάζουν τις θυσίες που έχω κάνει με τη δουλειά μου. Είμαι καλό παράδειγμα για εκείνα. Μου έχουν συγχωρήσει ότι έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι».