«Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο κι έφυγα με την Bugatti» - Η ζωή της συντρόφου του Ρονάλντο, Τζορτζίνας, πριν την γνωρίσει

Από το φτωχό της υπόβαθρο στα μεγαλεία και πλούτη - Η αδερφή της την απειλεί πως θα βγάλει τα άπλυτά της στην φόρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο κι έφυγα με την Bugatti» - Η ζωή της συντρόφου του Ρονάλντο, Τζορτζίνας, πριν την γνωρίσει

«I Am Georgina»! Εδώ και πάρα πολύ καιρό η ζωή της συζύγου του Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έχει γίνει σειρά στο Netflix και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! Η κάμερα μπαίνει στην ιδιωτική της ζωή και προβάλλει τα 24ωρα μιας μαμάς - influencer - επιχειρηματίας, που με τον δικό της τρόπο χάραξε μια πορεία μέσα στα πλούτη, παρά το φτωχό της υπόβαθρο.

Η πωλήτρια Τζορτζίνα και η γνωριμία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ γεννήθηκε στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον πατέρα της, Χόρχε, δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις. Είχε φυλακιστεί για δέκα χρόνια με την κατηγορία του trafficking. Πριν από λίγα χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε.

Τζορτζίνα
Instagram/@georginagio

Σε νεαρή ηλικία, μετακόμισε στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της αλλά η οικογένειά της ήταν πολύ φτωχή για να τη στείλει για μαθήματα και έτσι έπρεπε να αλλάξει τα όνειρά της, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Στο Λονδίνο σπούδασε αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού που έκανε, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Πως ήταν παλιά η σύζυγος Του Ρονάλντο
Instagram/@georginagio

«Ήταν μια καλοκαιρινή Πέμπτη. Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη. Εμφανίστηκε ένας όμορφος άντρας, σχεδόν δύο μέτρα, συνοδευόμενος από ένα παιδί και μια παρέα φίλων του. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου, σκέφτηκα "Τι μου συμβαίνει;"» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζορτζίνα και συνεχίζει:

γυναίκα ρονάλντο
Instagram/@georginagio

«Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti».

«Δεν πίστευα ότι θα γινόταν η γυναίκα της ζωής μου», παραδέχτηκε από την άλλη ο ίδιος ο Ρονάλντο κάνοντας τη δική του παρέμβαση στο γύρισμα της σκηνής.

Σήμερα, είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Alana που είναι τεσσάρων ετών, ενώ το 2022 έφεραν στον κόσμο ένα από τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς δυστυχώς το άλλο πέθανε στη γέννα (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση του ποδοσφαιριστή, με την οποία ανακοίνωσε τον χαμό του).

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ οικογένεια Ρονάλντο
Instagram/@georginagio

«Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις τίποτα και ξέρω τι σημαίνει να έχεις τα πάντα», λέει χαρακτηριστικά η Τζορτζίνα εξηγώντας πως μέχρι να γνωρίσει το σύντροφό της ήταν μια απλή κοπέλα ταπεινής καταγωγής που δούλευε ως πωλήτρια και κυκλοφορούσε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αξίζει να γνωρίζετε, για όσους δεν το γνωρίζετε βασικά, το 2020, ο Ρονάλντο έγινε επίσημα ο πρώτος δισεκατομμυριούχος του ποδοσφαίρου στον κόσμο παρά το γεγονός πως κατηγορείται για βιασμό (δείτε εδώ τι κατήγγειλε γνωστό μοντέλο!)

Η αδερφή της απειλή πως θα την κάνει «ρόμπα»

Η Πατρίσια ισχυρίζεται πως η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ντρέπεται για την «οικονομική κατάσταση» της αδερφής της. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Socialite του Telecinco, η Πατρίσια απείλησε ότι θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη, μετά τις τελευταίες της ενέργειές.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ
Instagram/@georginagio

«Έχω ακούσει πολλές φήμες γι’ αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται με την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε. Η Πατρίσια είπε ότι η αδελφή της είναι ένας «κακός άνθρωπος» πριν προσθέσει: «Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να συγκρούεται ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το τι συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση».

περιουσία ρονάλντο
Instagram/@georginagio

«Σε καμία περίπτωση δε ζήτησα ποτέ χρήματα από την Τζορτζίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου. Δεν θέλω χρήματα, απλώς της έδωσα τον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Απλώς ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω» πρόσθεσε.