Survivor 4 - Καλίδης: «Ο Κρίς και ο Αλέξης ζήτησαν 10% παραπάνω φαγητό για να ενώσουμε τις προμήθειες»

«Ε τι τσάμπα θα το κάναμε;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καλίδης: «Ο Κρίς και ο Αλέξης ζήτησαν 10% παραπάνω φαγητό για να ενώσουμε τις προμήθειες»

Πραγματική «μάχη» συμβαίνει στην μπλε ομάδα για το φαγητό και τις προμήθειες στο Survivor, με τη μεγάλη υποομάδα να ζητά από τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να γυρίσουν στο σύνολο, αλλά εκείνους να τους εκβιάζουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας τις δύο ομάδες, ζητώντας να μάθει τα νέα από τις δύο παραλίες, με τους ομηρικούς καβγάδες να συνεχίζονται στην «μπλε» και τους δύο παίκτες να έχουν στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά.

Survivor 4  Κρις Αλέξης

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους Αλέξη και Κρις να επιστρέψουν στο κοινό μαγείρεμα των προμηθειών, αλλά εκείνοι ζήτησαν 10% παραπάνω από αυτές για δύο εβδομάδες, αναπληρώνοντας το διάστημα, που τους είχαν στερηθεί.

«Ε τι, τσάμπα θα γυρνούσαμε;», απάντησε ο Κρις και η κάμερα τον έπιασε, με αποτέλεσμα τα λόγια του Αλέξη να αποδειχθούν μη αληθινά, καθώς θέλησε να… τα μαζέψει λέγοντας, ότι το μόνο που ήθελαν ήταν μια συγγνώμη από τον Τζέιμς, που αποφασίζει για όλα και κάνει τον αρχηγό.

Η «μάχη» των Μπλε για τις προμήθειες στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Καλίδης, Μαριαλένα και Άννα Μαρία απομακρύνονται από τον Τζέιμς

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε για ακόμα μια φορά τις ισορροπίες να διαταράσσονται ειδικά στην Μπλε ομάδα. Η κίνηση του Τζέιμς να πάρει πρωτοβουλία και να προτείνει στον Κρις και τον Αλέξη να ενώσουν ξανά τις προμήθειες έφερε αντιδράσεις στην υποομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης απευθείας συγκέντρωσε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία εξαρχής είχε ταχθεί στο πλευρό του Τζέιμς, και τους εξέφρασε πως ο Τζέιμς ουσιαστικά ήταν σα να τους πρόδωσε για να βγει αυτός καλός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έχει ηγετικές τάσεις.

Survivor  Τζέιμς

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ενδέχεται να δούμε την Μπλε ομάδα να καταρρέει εντελώς! Η αρχή θα γίνει στο χθεσινό επεισόδιο με την Άννα Μαρία να απομακρύνεται σιγά σιγά από την υποομάδα της που δεν θα την προστατεύσει από τις κατηγορίες της Χριστίνας.

Δεν θα μας παραξενέψει αν στο μέλλον δούμε η Μπλε ομάδα να σπάει σε τρεις υποομάδες, στου Αλέξη και του Τζέιμς και στη νέα που θα περιλαμβάνεται από την Άννα Μαρία, την Μαριαλένα και σίγουρα τον Πάνο Καλίδη.

Ποιο χάλια τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν σε αυτή την πλευρά του νησιού! Όχι τίποτα άλλο αλλά όλο αυτό τους επηρεάζει και στα αγωνίσματα και χάνουν τον ένα στίβο μάχης μετά τον άλλον (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 1/3).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!