Survivor 4 - φίλη Μαριάνθης: "Δεν την θεωρώ ούτε παρεξηγησιάρα, ούτε ψεύτρα"

"Λειτουργεί πάντα υπέρ του δικαίου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλη Μαριάνθης:

Μια από τις πιο καλές φίλες της Μαριάνθης Κάσδαγλη που παρακολουθούμε στο Survivor, η Στεφανία Καπετανίδου, το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε μέσω skype.

Η Στεφανία εξήγησε πως είναι γενικά σαν άνθρωπος η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας και σχολίασε τόσο την δική της απομόνωση από τους συμπαίκτες της όσο κι αυτή του Τριαντάφυλλου.

Οι αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα της Μαριάνθης

"Θεωρώ ότι δεν υποστηρίζει απόλυτα τον Τριαντάφυλλο, έχουμε δει και στο παρελθόν ότι είχαν διαφωνίες, αλλά είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που συμπονεί οποιοδήποτε συνάνθρωπό της και δεν άντεξε το θέμα με το φαγητό.

Πιστεύω ότι οι συμπαίκτης της μπορούν να βρουν πολλά για να την χαρακτηρίσουν, δεν την θεωρώ ούτε παρεξηγησιάρα την φίλη μου, ούτε ψεύτρα, σίγουρα υπάρχει κάποια στρατηγική.

Θεωρώ ότι η φίλη μου έχει μείνει σταθερή στα πιστεύω της κι επειδή γενικά λειτουργεί υπέρ του δικαίου θεωρώ ότι έκανε καλά και υπερασπίστηκε τον Τριαντάφυλλο.", ανέφερε μεταξύ άλλων.

"Mε την Μαριάνθη, έχουμε τις ίδιες ηθικές αξίες και την ίδια νοοτροπία"

Η Σοφία Μαργαρίτη λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη.

Αφού μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, και ξεκαθάρισε το τι ακριβώς συμβαίνει με τον πρώην σύζυγός της και την επιμέλεια των παιδιών, αναφέρθηκε και στα όσα βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη νύχτα που έζησες εκεί;

Η πρώτη νύχτα, μόλις φτάσαμε στο νησί και είχαμε κερδίσει το έπαθλο του νερού. Έπρεπε να μαγειρέψω για τους υπόλοιπους παίχτες, γιατί ήμασταν νηστικοί απ' την προηγούμενη μέρα, τότε όμως νύχτωνε νωρίς, δεν προλάβαμε να φτιάξουμε τη σκεπή και μας έπιασε η βροχή. Μετά όλα κύλησαν ομαλά.

Απογοητεύτηκες, επειδή αναγκάστηκες να αποχωρήσεις λόγω τραυματισμού;

Φυσικά, είχα πει κιόλας ότι θέλω να φτάσω στην τελική τετράδα. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τα πάντα. Ίσως ήταν σημάδι απ' το Θεό ότι πρέπει να επιστρέψω στα παιδιά μου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους και αυτό που έζησα το κρατάω μέσα μου με αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν φοβερή εμπειρία και ένα μάθημα ζωής -πανεπιστήμιο που λέει και ο Daffy (γέλια). Η ζωή συνεχίζεται, έτσι κι αλλιώς πάλι στο χωριό μου θα επέστρεφα. Δεν πήγα στο Survivor για να γίνω φίρμα, ίσως γι' αυτό δεν μπόρεσα να διαχειριστώ καλύτερα το κομμάτι του reality.

Με ποιος παίκτες θα κάνεις παρέα μετά το παιχνίδι;

Μαργαρίτη Σοφία Survivor 4

Θα μπορούσα με όλους να κάνω παρέα. Πιο κοντά έχω έρθει με την Μαριάνθη, έχουμε τις ίδιες ηθικές αξίες και την ίδια νοοτροπία. Με τον Περικλή επίσης ταιριάζουμε πολύ, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ για το ήθος του, την προσωπικότητα και τον λόγο του. Στενοχωρήθηκα που είδα ότι δεν βγήκε προς τα έξω η καλύτερη εικόνα για εκείνον. Δεν ξέρω πόσο θα κάνουμε παρέα γιατί μένει στην Αθήνα και εγώ στα Τρίκαλα, αλλά δεν θέλω να τον χάσω απ' τη ζωή μου.

Ποιον βλέπεις για τελικό νικητή;

Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι θα νικήσει ο Σάκης, αλλά τώρα που βλέπω τα επεισόδια σκέφτομαι πως μπορούν να φτάσουν στον τελικό ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Τζέιμς. Όλα αλλάζουν στο Survivor βδομάδα με την βδομάδα. Εύχομαι να το κερδίσει κάποιος που το αξίζει, που το χρειάζεται και θα το αξιοποιήσει σωστά. Είναι φοβερό εφόδιο για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στη ζωή σου, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που ζούμε.