Survivor 4: Η πολυτέλεια που απολαμβάνουν μόνο οι γυναίκες στην παραλία

Τώρα εξηγείται γιατί που και που λάμπουν τα μαλλάκια τους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πολυτέλεια που απολαμβάνουν μόνο οι γυναίκες στην παραλία

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς από το πουθενά! Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή Happy Day ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη και εννοείται πως μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor, που σπάει και φέτος τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Με αφορμή την συνέντευξη αυτή, ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε μια αποκάλυψη για το ριάλιτι που δε γνωρίζαμε.

Η αποκάλυψη του Κώστα Φραγκολιά για το Survivor

Συγκεκριμένα είπε στον αέρα του Happy Day με αφορμή το πάρτι της ένωσης, που οι παίκτες έκαναν μετά από καιρό μπάνιο: «Θα την πω εγώ την πληροφορία. Είχα ακούσει από τον Κώστα Βασάλο ότι τα κορίτσια μπορούσαν να κάνουν κάπου ντουζ, όπου ο Κώστας το είχε ανακαλύψει και πήγαινε και αυτός…»!

Μάλιστα ο Κώστας Φραγκολιάς έδωσε και ένα ακόμη στοιχείο στην αποκάλυψη που έκανε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα κορίτσια είχαν ένα ειδικό σαμπουάν που έκαναν το μπάνιο τους και ο Κώστας πήγαινε και λουζόταν…»!

Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε την παραγωγή

Μια τρομερή γκάφα της παραγωγής του Survivor πρόδωσε στον "αέρα" της Ένωσης ο Τριαντάφυλλος, την οποία όμως ελάχιστοι κατάλαβαν!

Τι συνέβη; Η νέα εποχή του Survivor είναι γεγονός με τους μπλε και τους κόκκινους να μένουν ποια σε κοινή παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων έχουν φτιάξει και όπως είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης είναι μια ωραίο ατμόσφαιρα! Για πόσο όμως;

Πάμε ωστόσο στο θέμα μας! Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να μεταμορφώνονται και να απολαμβάνουν το φαντασμαγορικό πάρτι της Ένωσης με τραγούδια και χορό! Στο πάρτι είδαμε κάθε παίκτη να τραγουδάει ξεχωριστά από ένα τραγούδι το οποίο είχαν κάνει πρόβα τις προηγούμενες ημέρες! Εκεί ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε το μεγάλο μυστικό της παραγωγής!

Πάμε λοιπόν στο "ζουμί" της υπόθεσης! Αρχικά η παραγωγή μας παρουσίασε ως ξαφνική απόφαση το πάρτι της Ένωσης στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας, δηλαδή ακριβώς 6 μέρες πριν!

Εκεί καταλάβαμε από τους αντιδράσεις τους ότι οι παίκτες το έμαθαν ξαφνικά! Αμ δε... Ο Τριαντάφυλλος τους πρόδωσε! Τι είπε στον "αέρα" της Ένωσης που δεν κόπηκε στο μοντάζ και μάλιστα το επανέλαβαν αρκετοί παίκτες και αργότερα; Πως το... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr