Survivor 4: Η ανάρτηση της Καρολίνας λίγες ώρες πριν το σημερινό 27/6 επεισόδιο

H αναφορά στους Amigos

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση της Καρολίνας λίγες ώρες πριν το σημερινό 27/6 επεισόδιο

Σήμερα 27/6 το Survivor 4 επιστρέφει και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Απόψε θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση από το παιχνίδι, πριν οι παίκτες πέσουν στην μάχη για τον ημιτελικό. Η Καρολίνα λοιπόν, θέλησε να στείλει στους φίλους της την θετική της ενέργεια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μικρό απόσπασμα από το ριάλιτι, από την περίοδο που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι και έγραψε "Go Amigos".

Στο εν λόγω βίντεο ωστόσο βλέπουμε μόνο Κόρο και Μπόγδανο, λέτε να μην της άρεσαν όσα είδε να σημειώνονται με τον Ασημακόπουλο τις τελευταίες ημέρες;

Survivor 4 ανάρτηση Καρολίνας

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 4

Διαλύονται όπως φαίνεται και οι τελευταίοι των Amigos στο Survivor 4, καθώς όπως είδαμε από το trailer για σήμερα Κυριακή 27/6, Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος θα κράξουν άσχημα τον Ηλία Μπόγδανο μπροστά στις κάμερες, μετά την ήττα του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας, οι δυο παίκτες έχουν απομακρυνθεί από τον τραγουδιστή, καθώς έχουν "σπαστεί" με το γεγονός πως έχασε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα και για το λόγο αυτό βρίσκονται και οι δυο στον τάκο.

Όπως λοιπόν παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, Ασημακόπουλος, Κόρομι και Μπόγδανος θα κάτσουν να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, με τον τραγουδιστή σε κάποια στιγμή να φεύγει από κοντά τους με την δικαιολογία πως θέλει να κάνει εμετό. Αυτή η κίνηση όμως δεν άρεσε καθόλου στον Ασημακόπουλο που κατευθείαν έσπευσε να τον κράξει στην κάμερα, ενώ δεν δίστασε να πει πως θέλει να τα έχει καλά με όλους και πως κάτι συμβαίνει.

Από την άλλη και ο Σάκης Κατσούλης έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει με τους Amigos, με τον ίδιο να αναφέρει στην κάμερα πως επικρατεί μια παγωμάρα μεταξύ τους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος με την όλη κατάσταση και την συμπεριφορά των φίλων του θα καταρρεύσει για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, θα φτάσει σε σημείο να ξεσπάσει σε κλάματα και να λέει πως «δεν ξέρω τι έχω κάνει και δεν μου μιλάνε».

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι μεικτό και πρόκειται για το τελευταίο πριν τον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή. Ενώ, μετά τον αγώνα, θα ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram