Survivor 5: Οι Μαχητές «επιτέθηκαν» στη Μυριέλλα - Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Γιατί μας δουλεύεις;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι Μαχητές «επιτέθηκαν» στη Μυριέλλα - Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μόνο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αυτός που παραπονέθηκε για την ατάκα της Μυριέλλας Κουρεντή στο χθεσινό (8/2) αγώνισμα του Survivor 5 για το φαγητό. Η ομάδα των Μαχητών «επιτέθηκε» στην ηθοποιό μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Η επίθεση των Μαχητών στη Μυριέλλα στο Survivor 5

«Ένιωσα χτες ότι πατήθηκα σαν αποτσίγαρο όταν βγήκε και άρχισε να λέει ότι και ότι εμείς πεινάμε και ότι η όρεξη ανοίγει τρώγοντας. Είμαι νευριασμένος, εγώ τσιγκλίστηκα», είπε ο Σάββας, ενώ ο Κατσαούνης συμπλήρωσε: «Ή μάλλον μας κάνει πλάκα ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Άσε τις πονηράδες σε εμένα».

Η Μυριέλλα πήγε να δικαιολογηθεί αλλά δεν πρόλαβε, ενώ η Ευρυδίκη ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της από την ομάδα των Μαχητών.

Ποιος φεύγει απόψε

Σας το αποκαλύψαμε πρώτοι εχθές 8/2 αλλά όπως λέει και η γιαγιά μου η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως! Ένας από τους 5 προτεινόμενους Survivors προς αποχώρηση βρίσκεται ήδη στον ξενοδοχείο και το όνομα αυτού είναι μεγάλη ανατροπή αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Αυτή την εβδομάδα υπήρξε διαφοροποίηση όσον αφορά την διαδικασία της ψηφοφορίας! Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες - στους Διάσημους για την ακρίβεια, μιας και ήταν αυτοί οι ηττημένοι και των δυο ασυλιών, πως θα πρέπει να βγάλουν δυο υποψήφιους από την κάλπη κι όχι έναν!

Και κάπως έτσι συγκεντρώθηκε η "αγία" πεντάδα: Μυριέλλα, Λάμπρος, Αθηνά, Ευρυδίκη και Απόστολος.

Φαβορί για την έξοδο ήταν η Αθηνά αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έχουν έρθει από εχθές στα χέρια μας αυτός που βρίσκεται ήδη στον ξενοδοχείο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας! Ντάξει, δεν θα τον χαλάσει, θα πάει να συναντήσει την αγαπημένη του που τον περιμένει πως και πως (δείτε την εδώ, είναι μια κούκλα).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils