Survivor 5: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι» - Σοκαρισμένη Αντωνά με τον Σοϊλέδη και τον τσακωμό του με τον Τάκη

«Από την ημέρα του τραυματισμού του δέχεται επιθέσεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι» - Σοκαρισμένη Αντωνά με τον Σοϊλέδη και τον τσακωμό του με τον Τάκη

Κανονικός πανικός επικράτησε στο χθεσινό 18/4 επεισόδιο του Survivor 5 μεταξύ του Άρη και του Τάκη, με την παραλίγο να μπαίνει ανάμεσα τους να τους χωρίζει, λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

Ο εν λόγω τσακωμός σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης 19/4 στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, με την σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, να παθαίνει σοκ με την αντίδρασή του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον τσακωμό Άρη - Τάκη στο Survivor 5

«Καιρό ήθελε ο Τάκης να το πετύχει αυτό. Πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάρηκα που τον είδα έτσι. Από την ημέρα του τραυματισμού του δέχεται επιθέσεις. Ας τα πουν όλα μπροστά ο ένας στον άλλον, ας μας τα πούνε! Για να γίνεται ο άλλος έξω φρενών που ο Άρης και ο Μαρτίκας του έχουν σταθεί και του έχουν πει να του κάνουν δωρεά την κηδεία του πατέρα του, πού τον στήριξε τον Άρη; Είναι πολύ στενάχωρο. Τηλεοπτικά είναι φοβερό.

Πόση υπομονή να κάνεις; Γιατί σε όλους τους άλλους να δίνουμε συγχωροχάρτι και στον Άρη όχι; Το μόνο που με στεναχώρησε σε αυτή τη συμπεριφορά είναι ότι δεν κατατάσσω τον Άρη με όλους τους άλλους. Κι εγώ δεν θα ήθελα να δω αυτή τη συμπεριφορά του Άρη, έχω σοκαριστεί από αυτό που έχω δει» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Τα σχόλιά της για το φλερτ του Άρη με τη Σοφιάννα

Η σύντροφος του Άρη Σοιλέδη βγήκε την Τρίτη 19/4 στον αέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και η άβολη στάση της ήταν φανερή, όταν το πάνελ ξεκίνησε να σχολιάζει την ενότητα Survivor. Η Μαρία Αντώνα παρακολούθησε το προηγούμενο βράδυ το επεισόδιο και ειδικότερα τη σκηνή, που η Ασημίνα επιβεβαίωσε φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας.

Η μέλλουσα γυναίκα του ποδοσφαιριστή δε θέλησε να προβεί σε δημόσιους σχολιασμούς, παρά μόνο άκουγε όσα έλεγαν οι συνάδελφοι της. Μοναδικό σημείο, που την ακούσαμε να μιλάει ήταν μια και ειρωνική στο πρόσωπο της Χατζηανδρέου.