Survivor 5: «Μου ζήτησε να...» - Ο Μαρτίκας "ξεμπρόστιασε" την Ασημίνα

Δεν θα την άφηνε έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Μου ζήτησε να...» - Ο Μαρτίκας

Μετά την λήξη του σημερινού (8/6) αγώνα του Survivor 5 και την νίκη των μπλε, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να "ξεμπροστιάσει" την Ασημίνα για την ύπουλη συμπεριφορά της. Πιο συγκεκριμένα, επειδή η μόνη υποψήφια από την ομάδα της είναι η Βρισηίδα, για να την σώσει, η ίδια έπιασε τον πρώην σύντροφό της και του ζήτησε οι κόκκινοι να ψηφίσουν την Μαίη για να μην φύγει η Βρισηίδα.

Παρόλα αυτά, εκείνος ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει εάν θα φύγει το μοντέλο και ούτε θέλει να βοηθήσει τις ραδιουργίες που οργανώνει η Ασημίνα πίσω από την πλάτη όλων. Η διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους φουντώνει όλο και περισσότερο και το αποτέλεσμα θα είναι μοιραίο.

Ο Μαρτίκας αποκαλύπτει τις ύπουλες κινήσεις της Ασημίνας για την Βρισηίδα στο Survivor 5

Και το Όσκαρ πάει στον Σπύρο

Λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν στην πίστα για να αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας, η Ασημίνα μίλησε στην κάμερα του Survivor 5 και "κατακεραύνωσε" τον Σπύρο Μαρτίκα για τα λόγια του στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου την κατηγόρησε πως καθοδηγεί την Βρισηίδα.

Του δίνει, μάλιστα, και όσκαρ για την υποκριτική του, καθώς θεωρεί ότι τίποτα από όσα λέει δεν ισχύει και πως απλώς θέλει να εκθέσει κάποιον άλλο παίκτη, μετά τον Άρη Σοϊλέδη. Η Βρισηίδα, ωστόσο, επιβεβαίωσε την συμπαίκτριά της λέγοντας πως, πράγματι, η Ασημίνα δεν είχε καμία σχέση με την απομάκρυνσή της από τον πρώην σύντροφό της, αν και στο ότι η ομάδα της την αδίκησε, συμφωνεί.