Κάνε το μπαλκόνι σου πιο μοντέρνο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει μόνο 5 ευρώ

Πρέπει να το αποκτήσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κάνε το μπαλκόνι σου πιο μοντέρνο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει μόνο 5 ευρώ

Κάνε το μπαλκόνι σου πιο μοντέρνο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ, κοστίζει μόνο 5 ευρώ και σίγουρα θα δείξει τελείως διαφορετικό το χώρο σου. Οικονομικό και πολύ όμορφο θα δώσει έναν άλλο αέρα, πιο καλοκαιρινό.

Το καλοκαίρι πλέον έφτασε και μάλιστα μπήκε με φόρα αφού από πολύ νωρίς πρόκειται να βιώσουμε 35αρια στη θερμοκρασία. Για να την αντιμετωπίσουμε λοιπόν θα πρέπει να περάσουμε μάλλον πολλές ώρες στη βεράντα και στη δροσιά.

Καλό θα ήταν ωστόσο, πριν ακόμα πιάσουν οι γερές ζέστες, να εφοδιάσουμε το χώρο μας και να τον ανανεώσουμε με τα πιο στιλάτα έπιπλα που θα του δώσουν έναν άλλο αέρα και θα τον κάνουν να δείχνει ολοκαίνουργιος.

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store του IKEA, εντοπίσαμε μερικά μοναδικά έπιπλα με τα οποία μπορείς να «ντύσεις» τη βεράντα σου και να την κάνεις να αλλάξει ολόκληρη με απλά βήματα, ενώ αυτό που πρέπει να δεις πραγματικά είναι το σετ ποτηριών από τα ΙΚΕΑ. Δες εδώ την τιμή τους.

Αυτό το αντικείμενο λοιπόν θα σε σώσει αλήθεια. Είναι μικρά φωτάκια που θα προσθέσουν μια όμορφη πινελιά στον χώρο σου.

SOLVINDEN

διακόσμηση για γιρλάντα φωτισμού, 12 τεμ.

ΙΚΕΑ φωτάκια μπαλκόνι

Θα τα βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου

  • Ο ανοιχτός καιρός σε κάνει να θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι, στο μπαλκόνι ή την αυλή. Για να γίνει ακόμη καλύτερο διακόσμησε αυτόν τον χώρο με κάθε δυνατό τρόπο. Οι παρακάτω ιδέες για τον εξωτερικό σου χώρο σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για το πως να διακοσμήσεις και τον δικό σου χώρο.
  • Ακόμη και ένα παγκάκι να προσθέσεις στο μπαλκόνι ή την αυλή σου θα δεις τον χώρο να αλλάζει ριζικά. Φρόντισε να προσθέσεις χρήσιμα έπιπλα όπως αναπαυτικά καθίσματα, μαξιλαράκια και διακοσμητικά ενώ μην παραλείψεις να επενδύσεις σε κάποιο τραπεζάκι αλλά και στον φωτισμό του χώρου.
  • Εάν ο χώρος που διαθέτεις, είτε αυτός είναι αυλή, είτε μπαλκόνι, είναι μεγάλος τότε είσαι από τους τυχερούς αφού μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε ο χώρος που θα αποφασίσεις να ανανεώσεις να φυλάσσεται από τις βροχές και τον άνεμο.
  • Πρόσθεσε λοιπόν έναν γωνιακό καναπέ γεμάτο με χρωματιστά μαξιλάρια και επιπλέον σκαμπό για να κερδίσεις περισσότερο χώρο για τους καλεσμένους σου. Πρόσθεσε ένα μικρό τραπεζάκι και το καθιστικό σου είναι έτοιμο. Εάν στο επιτρέπει ο χώρος μπορείς να προσθέσεις και κάποια τραπεζαρία για να τρως εκεί.
TAGS