Πανζουρλισμός στα ΙΚΕΑ - Ξεπουλάει στο λεπτό το στρώμα αξίας 79,00 ευρώ

Πρέπει να γίνει δικό σου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στα ΙΚΕΑ - Ξεπουλάει στο λεπτό το στρώμα αξίας 79,00 ευρώ

Ένα από τα κύρια ζητήματα για τους περισσότερους είναι ο τρόπος που κοιμούνται καθώς ως άνρθωποι περνάμε πολλές ώρες στο κρεβάτι μας είτε για να χαλαρώσουμε, είτε για να ξεκουραστούμε μετά από μια δύσκολη ημέρα. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτη στο online store των ΙΚΕΑ προκειμένου να βρουμε το απόλυτο στρώμα.

Σίγουρα για να βρούμε κάτι το οποίο θεωρούμε πως μας ταιριάζει, συμπεριλαμβάνεται και η τιμή του. Έτσι, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε και την τιμή του προκειμένου να είναι προσιτό για τους περισσότερους. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Να τονίσουμε πως το στρώμα μπορεί να χρειαστεί περίπου 72 ώρες για να ανακτήσει πλήρως το σχήμα του και την άνεσή του, αφού έχει συσκευασθεί σε ρολό. Επίσης θα εξαφανιστούν οποιεσδήποτε ζάρες. Μερικές φορές η συσκευασία δίνει στο στρώμα μία μυρωδιά η οποία θα εξαφανιστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 166 ελατήρια ανά τετραγωνικό μέτρο σε στρώμα διαστάσεων 90x200 cm. (Δείτε επίσης εδώ την ανακοίνωση που αφορά τους πάντες).

Το στρώμα που δεν πρέπει να χάσεις από τα ΙΚΕΑ

Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις από τα ΙΚΕΑ

Εξωτερική φωτογραφία: (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ// EUROKINISSI)

Δείτε επίσης το κρεβάτι που ξεπουλάει στο λεπτό από τα ΙΚΕΑ

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αποφασίσει να κάνουν μία αλλαγή στο σπίτι τους ενόψει της νέας χρονιάς. Τα ΙΚΕΑ έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Μία καλή αρχή μάλιστα για τις αλλαγές στο σπίτι είναι το υπνοδωμάτιο. Αφού σου δείξαμε τον καναπέ που θα σου λύσει τα χέρια (δες τον εδώ), ήρθε η ώρα να σου προτείνουμε και ένα μοντέρνο κρεβάτι που θα αναβαθμίσει το υπνοδωμάτιό σου και θα του δώσει έναν ρομαντικό αέρα.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορεί κανείς να βρει αυτό το κρεβάτι μόνο με 149 ευρώ.

  • Μήκος: 209 cm
  • Πλάτος: 168 cm
  • Ύψος υποποδίου: 98 cm
  • Ύψος κεφαλαριού: 146 cm
  • Μήκος στρώματος: 200 cm
  • Πλάτος στρώματος: 160 cm

ΙΚΕΑ σιδερένιο κρεβάτι

TAGS