Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σου δείχνει το πιο λαχταριστό γεύμα που "τρελαίνει" τα παιδιά

Δοκίμασε το σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σου δείχνει το πιο λαχταριστό γεύμα που

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία μανούλα που μένει στο σπίτι και κάνει τα πάντα! Έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε και κατάφερε να "τρελάνει" τα παιδιά της!

Τώρα που είμαστε όλη μέρα στο σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις μαγειρικές μας ικανότητες και να δοκιμάσουμε συνταγές που δεν έχουμε προσπαθήσει να φτιάξουμε ποτέ ξανά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σου έχει την τέλεια συνταγή για κοτόπουλο με βουτυράτα καρότα που είναι σίγουρο πως μόλις τη δοκιμάσουν τα παιδιά σου θα πάθουν πλάκα!

Η αγαπημένη art director που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το GNTM, δημοσίευσε χθες βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από insta story μέσα από τα οποία περιγράφει με λεπτομέρειες το φαγητό που ετοίμασε για την οικογένειά της και από τις φωτογραφίες φαίνεται πεντανόστιμο.

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει βάλει μια παύση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και απολαμβάνει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με την οικογένειά της. Καθημερινά βρίσκει δημιουργικέ ασχολίες για να περάσει την ώρα της και μπορούμε να πούμε πως η μαγειρική είναι σίγουρα μία από αυτές.

Πέρα από τη μαγειρική ωστόσο, Ζενεβιέβ Μαζαρί αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά της, τα οποία μάλιστα τις προηγούμενες μέρες τα έστρωσε στη δουλειά.

Ζενεβιέβ Μαζαρί instagram
Ζενεβιέβ Μαζαρί συνταγή για κοτόπουλο
Ζενεβιέβ Μαζαρί μαγειρική

Το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις μανούλες που μένουν στο σπίτι

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού πολλές είναι οι μαμάδες που μένουν σπίτι προκειμένου να προσέξουν τα παιδιά τους, τα οποία δεν έχουν σχολείο αυτές τις μέρες. Η Ζενεβιέβ είναι μία από αυτές και έτσι έστειλε τους δικούς της «αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Ποστάροντας μία φωτογραφία από το σπίτι της, έγραψε:

«Στην υγεία μας παιδιά σας στέλνω αγάπη και υπομονή σε όλους. Και στις μαμάδες εκεί έξω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.