Το χρυσό «χαρτί» του ΣΚΑΪ η Κάτια Ταραμπάνκο - Η τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή «Θαλασσόλυκοι»

Την παρουσίαζε πριν μπει στο Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το χρυσό «χαρτί» του ΣΚΑΪ η Κάτια Ταραμπάνκο - Η τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή  «Θαλασσόλυκοι»

Η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως είναι το χρυσό «χαρτί» του ΣΚΑΪ και όχι άδικα, αφού η εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» που παρουσίαζε πριν μπει στο Survivor 4, σημείωσε απίστευτη τηλεθέαση χθες το πρωί ενώ έπαιζε σε επανάληψη.

Το μοντέλο έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού στο Survivor και να ανατρέψει την εικόνα που είχε για εκείνη ο κόσμος μετά τη συμμετοχή της στο GNTM. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ήταν η αγαπημένη παίκτρια και έδειξε έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Χθες το πρωί οι Θαλασσόλυκοι έπαιξαν σε επανάληψη απέναντι σε δυνατά προγράμματα όπως το Κοινωνία ώρα Mega και το Ώρα Ελλάδος. Οι δυο ενημερωτικές εκπομπές δούλεψαν κανονικά παρόλο που ήταν πρωτοχρονιά αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον ΣΚΑΪ, ο οποίος σημείωσε το εντυπωσιακό 22,8%.

Κάτια Ταραμπάνκο Θαλασσόλυκοι

Αυτή την τηλεθέαση έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο με τους Θαλασσόλυκους στον ΣΚΑΪ

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι (Ε) 22,8
  • ΑΝΤ1: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 9,7
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 12,8
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 19,0
  • ALPHA: 60' Ελλάδα 7,7

Survivor 4: Απίστευτα σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο στο instagram

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η νικήτρια του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την εμφάνισή της στο Survivor, στην ομάδα των Διάσημων, μάλιστα το twitter έχει πάρει φωτιά με το όνομά της.

Όπως φαίνεται όμως οι χρήστες του διαδικτύου πέρασαν και στις υπόλοιπες πλατφόρμες που βρήκαν το όνομά της, όπως στο instagram και κάτω από την τελευταία ανάρτηση που ανέβασε πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο επικρατεί πανικός από σχόλια.

Παραδόξως είναι όλα θετικά. Το κοινό φαίνεται - και φάνηκε κι εχθές που την ψήφισε ως τον πιο αγαπημένο παίκτη - πως έχει πωρωθεί μαζί της. Λέτε να είναι ο νέος Ντάνος;

Ταραμπάνκο  Survivor