"Μάχη" σώμα με σώμα για Χρηστίδου και Μάνεση - Ο ένας έκανε 15,9% τηλεθέαση, ενώ ο άλλος...

Τι έδειξαν τα νούμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Νίκος Μάνεσης είναι ο κύριος ανταγωνιστής της Σίσσυς Χρηστίδου όσον αφορά την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ειδικά φέτος, που το Χαμογέλα και Πάλι προβάλλει και ενημερωτικές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα την υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου.

Πρόσφατα μάλιστα, είχε ξεσπάσει και μια κόντρα ανάμεσα τους, όταν ο Νίκος Μάνεσης έκανε ένα "τρικ" σχετικά με την συνταξιοδότηση του και το τέλος της καριέρας του. Τελικά, μια ημέρα αργότερα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως το έκανε για να δει τι θα συμβεί με τα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως είχε δηλώσεις, πίστευε πως γίνονται παραποιήσεις στα ποσοστά, καθώς ενώ ο κόσμος αγαπούσε την εκπομπή του, κυμαινόταν σε χαμηλά νούμερα.

Το γεγονός σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η σπόντα για "πειραγμένα νούμερα τηλεθέασης" λογικά πήγαινε σε εκείνη και την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, καθώς είναι η μόνη που τον περνάει σε ποσοστά. «Παύλο σε αυτήν την εκπομπή δε μιλάμε για νούμερα, όπως ξέρεις», είχε αναφέρει και η αντίδραση της φαίνεται καθαρά στο βίντεο.

Τι συνέβη στις 11/12 με Μάνεση και Χρηστίδου

Χθες Κυριακή 11/12 ωστόσο, ο Νίκος Μάνεσης κατάφερε να περάσει μπροστά με 15,9% τηλεθέαση (τέταρτα 14.0 - 18.7 - 16.9 - 17.8 - 16.9 - 17.5 - 17.2 - 15.4 - 15.3 - 16.1 - 15.1 - 13.9 - 12.4), ενώ από την άλλη η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε 15,3%.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 7,9
  • Mega: Όλα για τη ζωή μας 10,9
  • Mega: Χαμογέλα και πάλι 15,3
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο τον Μάνεση 15,9
  • OPEN: Open Weekend 7,0
  • ΑΝΤ1: Υγεία πάνω από όλα 4,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.