Δυστυχώς: Άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα

Τι έδειξε η τηλεθέαση της εκπομπής Πάμε Δανάη στο MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα να είναι ηθοποιός συμμετέχοντας σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει και τη γύρα της σε σειρές, ωστόσο, πριν μερικές χρόνια αποφάσισε να δοκιμαστεί και στην παρουσίαση.

Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel για την παρουσίαση της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού. Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Δανάη, εγκαινιάζοντας και πάλι τη ψυχαγωγική ζώνη του μετά την επαναλειτουργία του.

Μπορεί την πρώτη χρονιά να μην κατάφερε να σημειώσει τα νούμερα τηλεθέασης που ήθελε το κανάλι (δείτε πως τα πήγαινε), ωστόσο, τη δεύτερη σεζόν "έσκισε", αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοιχτό, αφού πολλές φορές περνούσε και ονόματα όπως Λιάγκας - Σκορδά αλλά και Καινούργιου.

Φέτος όμως που η χρονιά είναι αρκετά δύσκολη λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, αφού έχουν ξεκινήσει νέες πρωινές εκπομπές με την θεματολογία να μοιράζεται, ορισμένες ημέρες τα έχει βρει σκούρα.

Η χθεσινή 15/2 τηλεθέαση της Μπάρκα στο Πάμε Δανάη του MEGA

Το πρωί της Τετάρτης 15/2 το Πάμε Δανάη κατάφερε να σημειώσει 5,7% φτάνοντας στις τελευταίες θέσεις. Τα τέταρτα που έκανε είναι 4.9 - 7.7 - 4.2 - 5.7 - 5.7 - 5.0 - 6.4 - 5.8.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό μας 8,2
  • ALPHA: Super Κατερίνα 18,3
  • EΡΤ: Ενημέρωση 7,8
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 10,9
  • STAR: Breakfast@star 7,4
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 5,2
  • MEGA: Πάμε Δανάη 5,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.