Survivor All Star spoiler (17/1): Τους έχουν πάρει φαλάγγι - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (17/1): Τους έχουν πάρει φαλάγγι - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Κι ενώ αναμένονται αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ ποιοι πρώην παίκτες πέταξαν τα ξημερώματα για να μπουν στο ριάλιτι), επικρατεί ένα παράξενο κλίμα στο Survivor All Star και ειδικά στην κόκκινη ομάδα. Οι μπλε ενώ την πρώτη εβδομάδα φαίνονταν να μην έχουν σωτηρία, αφού από τους 4 αγώνες αυτοί κέρδισαν μόνο τον ένα, τώρα, στην εβδομάδα που διανύουμε έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους!

Μέχρι στιγμής μετράνε 2 νίκες κι απόψε έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Όπως είδαμε στο trailer (δείτε το κι εσείς εδώ) ο στίβος μάχης θα είναι για ακόμη μια φορά απαιτητικός. Οι κόκκινοι είναι φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά. Ο αγώνας είναι κρίσιμος. Άλλη μια ασυλία, άλλος ένας υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποια ομάδα θα το πάρει;

Survivor All Star - Ημέρα 7η

Υπενθυμίζουμε πως από τον αγώνα της Κυριακής που έχασαν οι Κόκκινοι βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος ενώ από τον χθεσινό αγώνα στον τάκο των Διάσημων έπεσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά απόψε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που ξέρετε πως τόσα χρόνια δεν έχει πέσει ποτέ έξω, και σας το έχει αποδείξει και φέτος πανηγυρικά, το αγώνισμα ασυλίας θα κερδίσουν ξανά οι Κόκκινοι, άρα για ακόμα μια φορά οι Μπλε θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και θα πρέπει να υποδείξουν έναν παίκτη τους!

Σχετικά με τον υποψήφιο προς αποχώρηση, τον ξέρουμε ήδη και είναι όνομα έκπληξη (δείτε εδώ)