Μην ψαρώνεις: Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Σάντυ!

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Μην ψαρώνεις: Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Σάντυ!

Τι θα δούμε σήμερα στο Μην ψαρώνεις στον ΑΝΤ1;

Μάθετε τι θα γίνει σήμερα! Διαβάστε παρακάτω...

Τετάρτη 10 Απριλίου

Επεισόδιο 20

Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Σάντυ. Η Νενέλα όμως με τη βοήθεια της Μαργαρίτας που έχει προλάβει και τους έχει ειδοποιήσει για την εμφάνιση των αστυνομικών, προλαβαίνει και φυγαδεύει τον Διονύση στο σπίτι του Μανώλη. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πειστεί από την Τάνια ότι δε συμβαίνει κάτι με τον Λεωνίδα και αποφασίζει να χωρίσουν. Η αποχώρηση της Ρούλας από το σπίτι σε συνδυασμό με 2 μπουκάλια κρασί θα φέρουν νέα δεδομένα στη σχέση του Πέτρου με τη Μήτσι.

Η επιστροφή του Διονύση είναι γεγονός!

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του και αυτό γιατί όλοι περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν μετά από τόσο καιρό τις απαντήσεις του για την επικείμενη εξαφάνισή του.

Αντ’ αυτού όμως, εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες αναπάντητες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κορίτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους.

Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ και θα ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Μανώλη. Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν όσο περισσότερο μπορούν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη από την επιστροφή του, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση που πριν μήνες την παράτησε, χρεωμένη. Αυτό όμως που την πειράζει περισσότερο είναι που η καρδιά της χτυπάει μόνον για τον Μανώλη και δεν μπορεί να το ζήσει. Η καθημερινότητά της μοιάζει τραγική.