Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Κωστής καταθέτει στην Αστυνομία! "Φωτιά" οι εξελίξεις σήμερα!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Κωστής καταθέτει στην Αστυνομία!

"Φωτιά" είναι οι εξελίξεις από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα στη σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Ο Κωστής καταθέτει την Αστυνομία για την σχέση της Κάτιας με τη «Νάντια Πετρίδου».

Δείτε αναλυτικά...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 84

Ο Κωστής καλείται να καταθέσει στην αστυνομία για την σχέση της Κάτιας με τη «Νάντια Πετρίδου», όταν το νέο του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου έρχεται και τους αναστατώνει. Η Μαρίνα προσπαθεί να εξακριβώσει αν η Κλειώ ξέρει την αλήθεια για την πλαστή της ταυτότητα και αν, τελικά, κινδυνεύει και από εκείνη. Η Κάτια αρχίζει να σκέφτεται τη ζωή της με τον Αργύρη και τον πιέζει να της ανοιχτεί και να της μιλήσει για το παρελθόν του, που με τόση επιμέλεια κρύβει. Και ενώ τα αποτελέσματα από τις κρίσιμες εξετάσεις της Ρένας βγαίνουν, η Γιώτα κάνει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα στην Σοφία και την καλεί να υλοποιήσουν το σχέδιο που συμφώνησαν μαζί…

Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη σειρά του Ant1, και τον Νίκο που ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Ακόμα ένα baby boom έσκασε στην ελληνική showbiz, μιας και ένας αγαπημένος ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Γυναίκα Χωρίς όνομα», έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η αγαπημένη του γέννησε σήμερα το πρωί!

Μετά από 14 ώρες τοκετού, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής από την καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς όνομα», υποδέχθηκε την κόρη του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα και την Βίβιαν Δράκου, οι οποίοι πριν από λίγη ώρα έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram, ο Θανάσης Πατριαρχέας, γράφοντας: «Δέος, πληρότητα, ευθύνη», είναι τα πρώτα λόγια του «κατουρημένου» (σ.σ. από τη χαρά) μπαμπά».

Ακόμα μία ευχάριστη είδηση για την ελληνική showbiz, μετά και από τη γέννηση του έκτου παιδιού της Ολυμπίας Χοψονίδου!

Θανάσης Πατριαρχέας Βίβιαν Δράκουπατριαρχέας μπαμπάς