Elif: Ο Ουμίτ "τρώει" άκυρο από την Αρζού - Χαμός στις σημερινές εξελίξεις (25/3)

Τι θα συμβεί πριν το παίξει το STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ο Ουμίτ

Χαμός στις σημερινές εξελίξεις (25/3) της αγαπημένης σειράς Elif. Ο Ουμίτ τρώει άκυρο από την Αρζού αφού της κάνει πρόταση για δουλειά κι εκείνη αρνείται.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα συμβούν στην σειρά του STAR!

Επεισόδιο 550

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ τον περιμένει. Ο Σελίμ της λέει πως θα ξεκουραστεί λίγο και θα επιστρέψει στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί επειδή ο Σελίμ δεν κοιμάται αρκετά και η δουλειά του είναι εξοντωτική.

Η Φεραγιέ είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να πείσει τον Τζεβαχίρ να κάνουν μια νέα συνεργασία. Ο Ουμίτ κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη κάνει τα δικά της μελλοντικά, επαγγελματικά σχέδια. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά δεν του απαντάει. Η κοπέλα το κάνει επίτηδες για να πιστέψει ο Μουράτ ότι κάτι κακό της συμβαίνει.

Ο Μουράτ ζητάει από την Τουλάι να τηλεφωνήσει και εκείνη στην Αϊλά και όταν εκείνη τον ρωτάει γιατί εκείνος δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Τουλάι τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Αϊλά κάποια στιγμή επικοινωνεί με τον Μουράτ και του λέει πως με τη συμπεριφορά του της ράγισε την καρδιά της. Ο Μουράτ είναι αυτός που ζητάει να την δει αλλά η Αϊλά αρνείται. Ο Μουράτ επιμένει και η Αϊλά δέχεται έχοντας πετύχει τον σκοπό της.

Ο λογιστής της Αρζού την ενημερώνει για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ και της λέει πως είναι χωρίς επίσημη άδεια. Η Μελέκ αναζητά απεγνωσμένα δουλειά και ο Γιουσούφ θέλει να τη βοηθήσει. Η Αρζού μιλάει με τη Φεραγιέ στο τηλέφωνο και εκείνη της λέει πως η Μελέκ παραιτήθηκε πριν από δύο μέρες. Η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ αν δεν δουλεύει εκεί η Μελέκ. Έτσι, η Αρζού της ζητάει να βρει έναν τρόπο για να επιστρέψει η Μελέκ στη δουλειά…

Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο του Elif (26/3)

Επεισόδιο 551

Ο Μουράτ νιώθει ενοχές απέναντι στην Αϊλά, η οποία του έχει στήσει παγίδα. Ο νεαρός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Όταν ο Μουράτ την αγκαλιάζει φιλικά, εμφανίζονται οι άντρες του Λατίφ και τον πηγαίνουν στο αφεντικό τους. Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ για το χρέος του και λίγο αργότερα εμφανίζεται η Αϊλά και αποκαλεί τον Λατίφ «μπαμπά». Ο Μουράτ σοκάρεται.

Ο Λατίφ τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κόρη του και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως ο Λατίφ δεν ξέρει τίποτα για τη νύχτα, που πέρασε μαζί της. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως η Αϊλά κάτι ετοιμάζει και της στέλνει μήνυμα ότι δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Φεραγιά καταφέρνει να πείσει τον Τζεβαχίρ για τη συνεργασία. Ο Τζεβαχίρ και η Φεραγιέ συναντάνε την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Τζεβαχίρ πως η άδεια της επιχείρησής του έχει ένα πρόβλημα. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πιεσμένος αλλά η Αρζού του προσφέρει μια νέα άδεια. Ο Τζεβαχίρ μένει άφωνος.

Η Αρζού του προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό και την άδεια υπό έναν όρο. Θέλει ο Τζεβαχίρ να προσλάβει ξανά τη Μελέκ.Ο Τζεβαχίρ δέχεται και όταν επιστρέφει στη δουλειά ζητάει από την Αϊσέλ να πάει και να πείσει τη Μελέκ να γυρίσει στο εργαστήριο. Η Αϊσέλ επισκέπτεται τη Μελέκ και της μιλάει για την πρόταση του Τζεβαχίρ. Η Μελέκ της λέει πως παραιτήθηκε με αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Η Σιταρέ, η γυναίκα που ο Σελίμ είχε σώσει, του ζητάει να έρθει να την πάρει μια ώρα νωρίτερα.

Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, του λέει πως μπορεί να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του και να τον πείσει να προσλάβει τη Μελέκ. ο Γιουσούφ δεν θέλει να πει τίποτα σχετικά στη Μελέκ πριν να είναι σίγουρο. Η Αρζού μιλάει στο τηλέφωνο με τον λογιστή της και ο Ουμίτ την ακούει κρυφά. Ζητάει να μάθει τι σκαρώνει. Η Αρζού αποφεύγει να του απαντήσει. Ο Μουράτ προσπαθεί να βρει ευκαιρία για να ψάξει στο γραφείο του Ερκούτ το έγγραφό, που ζητάει ο Ουμίτ…

Δείτε εδώ και το αποκλειστικό φωτιά! Η Αρζού έρχεται σε παράκρουση με την Μελέκ!

TAGS