Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξέλιξη σοκ στην Elif σήμερα (30/3) - Στο νοσοκομείο η Ιντζί

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στο STAR

Εξέλιξη σοκ στην Elif σήμερα (30/3) - Στο νοσοκομείο η Ιντζί
TV24 30.03.2020 11:40
Από Youweekly Team

Οι σοκαριστικές εξελίξεις συνεχίζονται στην αγαπημένη σειρά Elif. Σήμερα (30/3) θα παρακολουθήσουμε την Ιντζί να μπαίνει στο νοσοκομείο!

Ενώ όλα τα κανάλια έχουνε παγώσει τα προγράμματά τους και παίζουν επαναλήψεις το STAR συνεχίζει κανονικά την ροή της σειράς Elif κι εμείς ωστόσο έχουμε την σημερινή εξέλιξη πριν προβληθεί στις οθόνες μας.

Στο επεισόδιο 553 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως:

Ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος Ορχάν έχουν ένα σχέδιο για να βοηθήσουν τη Μελέκ. Η Μελέκ έχει μια συνέντευξη για δουλειά αλλά ξεχνάει το τηλέφωνο της στο σπίτι. Η Ασουμάν την καλεί αλλά απαντάει η Αλιγέ. Η Ασουμάν της λέει πως η Ιντζί είναι άρρωστη και ζητάει συνεχώς την Ελίφ. Παρακαλεί την Αλιγιέ να φέρουν στο κτήμα την Ελίφ για να γίνει καλύτερα η Ιντζί. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ δεν θέλουν να πάνε την Ελίφ στο σπίτι της Αρζού. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πως δεν έχει πια επιλογές.

Δεν μπορεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει στις υπόλοιπες εργάτριες και τους λέει πως η επιχείρηση θα κλείσει και θα μείνουν χωρίς δουλειά και μόνο η επιστροφή της Μελέκ μπορεί να τους σώσει. Τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε να μιλήσουν στη Μελέκ. Ο Γιουσούφ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και η Ελίφ του ζητάει να την πάει στο κτήμα. Ο Γιουσούφ συνοδεύει τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ στο κτήμα. Η Αρζού αλλάζει τα σχέδια που είχε κάνει με τον Ουμίτ, και επιστρέφει στο σπίτι. Όταν βλέπει τον Γιουσούφ, τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ μαζί με την Ιντζί και την Ασουμάν γίνεται έξαλλη.

Η Ιντζί μπαίνει νοσοκομείο

Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ιντζί στο νοσοκομείο. Τα κορίτσια καταφέρνουν να αλλάξουν τη γνώμη της Μελέκ, η οποία συμφωνεί να επιστρέψει στη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ χαίρεται όταν τη βλέπει και τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού για να της πει τα καλά νέα. Η Μπαχριγιέ μένει άφωνη όταν βλέπει πάλι στη δουλειά τη Μελέκ. Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταγγέλλει στην αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια. Η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με την Ιντζί αλλά βρίσκει τα πράγματα της έξω. Η Αρζού της λέει πως την απολύει. Η Ασουμάν της λέει πως θα φύγει αλλά πριν θα πει την αλήθεια στην Γκόντζα για το παρελθόν της. Η Αρζού απειλεί να καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγει αμέσως. Η Ασουμάν μαζί με την Ιντζί φεύγει από το κτήμα. Ο Ταϊλάν πηγαίνει στο νέο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου για να ετοιμάσει μια εργασία με την Ελίφ και ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει πως οι Εμίρογλου ζουν πια σε ένα τέτοιο άθλιο μέρος.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν τα δείξει το STAR

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πόλεμος» στην Elif - Το σατανικό σχέδιο εξόντωσης της Γκοντζά

Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού φυλακίζει την Γκοντζά

TAGS
Share